Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Έκανα νηστεία χωρίς να τρώω τίποτα»

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού Survivor είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Ο ηθοποιός πριν από δύο περίπου εβδομάδες αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και ήδη μέσα από συνεντεύξεις του μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για τη ζωή του. Ο Νάσος μίλησε στο περιοδικό Down Town για τα ταξίδια και το διαλογισμό που έχει κάνει αλλά και τη ζωή του στο Λος Άντζελες. Συγκεκριμένα ο Νάσος είπε:

«Από τα 13 άρχισα να διαβάζω για την αρχαία Ελλάδα, τους Αιγυπτίους, τους Σουμέριους. Ήθελα να μάθω. Πήγα σε ένα μοναστήρι στην Ινδία και κάθισα 4 μήνες. Ήθελα να γνωρίσω τις ανατολικές φιλοσοφίες, τον διαλογισμό, την αυτοσυγκέντρωση, όλα αυτά που θεωρούσα πως θα έπρεπε να μάθω και θα μπορούσαν να με εξελίξουν ως άνθρωπο. Στην Ινδία έκανα νηστεία επτά ημέρες χωρίς να τρώω τίποτα. Επίσης, έζησα για δύο μήνες στο Άγιον Όρος για να μάθω για τη θρησκεία μας. Ήθελα να δω πώς ζουν, να γνωρίσω τους πνευματικούς ανθρώπους, να μιλήσω μαζί τους. Και από την ασκητική ζωή, μετά στο L.A οπού έμενα, πήγαινα καλεσμένος στα parties του Playboy στη βίλα του Hygh Hefner. Τελευταία ήμουν στο σπίτι του Steve Wynn που έχει τα Schwarzenegger, και δίπλα μου στο τραπέζι ήταν -ο Stallone και μιλάγαμε όλο το βράδυ. Επίσης πήγα στο party του Jashon Statham» είπε στο DownTown και συνέχισε:

«Είχα τη δυνατότητα να δω πολύπλευρα τη ζωή. Αυτό μου έκανε καλό, ότι είδα και τη μία πλευρά και την άλλη. Αυτή η ζυγαριά μου έφερε μια δική μου ισορροπία και με προσδιόρισε ως άνθρωπο. Σε αυτό που. καμιά φορά σε ρωτούν "τι έμαθες;" για εμένα δεν υπάρχει απάντηση. Η ζωή μου δεν είναι βιβλίο ιστορίας. Οι εμπειρίες που έχω, αυτά που είδα, αυτά που έμαθα με χάραξαν ως άνθρωπο, αλλά δεν μπαίνουν σε κουτάκια. Δηλαδή, δεν μπορώ να σου πω ότι από το Άγιον Όρος, την Αμερική, τις Ινδίες έμαθα αυτό κι αυτό. Δεν ξέρω τι έμαθα. Ξέρω ότι αυτά με διαμόρφωσαν ως χαρακτήρα και αυτό που είμαι σήμερα έχει γίνει βάσει αυτών που είχα περάσει χθες. Θέλω η ζωή μου να έχει ροή. Να έχει δράση. Να εξελίσσομαι. Να μην αδρανήσω. Κάποια στιγμή, όταν ήμουν πιτσιρικάς, έλεγα ας μαθαίνω τώρα στα 32 να λέω ότι δεν ξέρω τίποτα. Νιώθω πολλές φορές σαν ένα λευκό χαρτί. Αλήθεια, δεν γνωρίζω τι είμαι, ποιος είμαι, δεν ξέρω αν σου φαίνεται τρελό αυτό».

Αυτό το διάβασες;

Το αρνητικό τεστ εγκυμοσύνης που στενάχωρησε τη Δούκισσα Νομικού: Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ