Πόσος καιρός; Η Victoria Beckham σε μία σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσος καιρός; Η Victoria Beckham σε μία σπάνια φωτογραφία με την αδερφή της

Είχαμε σχεδόν ξεχάσει πως έχει αδερφή

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα το όνομα της Victoria Beckham έχει ακουστεί πάρα πολύ και αυτό χάρη στην στοιχηματική εταιρεία, που συμπεριέλαβε στα ειδικά στοιχήματα της, τον χωρισμό της σχεδιάστριας με τον πρώην ποδοσφαιριστή, David Beckham. Φυσικά η διάψευση της είδησης μέσω των εκπροσώπων τους ήρθε σύντομα, όμως δεν είμαστε και πολύ σίγουρες ότι έπεισαν αρκετό κόσμο.

Λίγες ώρες μετά και ενώ όλοι προσπαθούν να το ξεχάσουν, η Victoria Beckham βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο, όμως αυτήν τη φορά για άλλον λόγο. Η σχεδιάστρια βρίσκεται στο Λονδίνο για την ανδρική εβδομάδα μόδας κι εκεί συνάντησε κάποια πολύ αγαπημένα της πρόσωπα με τα οποία και φωτογραφήθηκε, κοινοποιώντας τις φωτογραφίες αυτές στο Instagram.

Δες και αυτό: Η Victoria Beckham κάνει την πρώτη εμφάνισή της, μετά τον σάλο και την διάψευση πως χωρίζει

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Dior και ο γιος της Brooklyn, ήταν δύο από αυτά τα άτομα, με περισσότερη εντύπωση όμως να προκαλούν οι φωτογραφίες που ανέβασε με την αδερφή της Louise. Είχαμε σχεδόν ξεχάσει, πως η Victoria είχε αδερφή, αφού είχαμε πολλά χρόνια να την δούμε. Η τελευταία φορά, ήταν κάπου μέσα στο 2016, όταν και την είδαμε για πρώτη φορά. Και τότε δεν μας φαινόταν πως μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους.

Σε αυτές τις φωτό όμως με την Louise Adams –η οποία έχει επίσης τέσσερα παιδιά- μας φάνηκε να μοιάζουν πολύ. Έχουν μόλις δύο χρόνια διαφορά, οι σχέσεις τους όμως είναι πολύ καλές και είναι αγαπημένες. Αν κοιτάξεις προσεκτικά την Louise, θα νομίζεις πως βλέπεις την Victoria, δεν συμφωνείς;

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Μήπως οι φήμες για το χωρισμό των Beckham δεν είναι τελικά τόσο υπερβολικές;