Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για πρώτη φορά για τα επαγγελματικά της σχέδια

Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για πρώτη φορά για τα επαγγελματικά της σχέδια

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση; 

Η Δούκισσα Νομικού, έδωσε πριν λίγες μέρες την πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννα στο περιοδικό People. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλα περιστρέφονταν γύρω από τον μικρό Σάββα και την μητρότητα μιας και διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

Μεταξύ άλλων ωστόσο, μίλησε και για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια: «Έχουμε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, πού θα είμαι, πώς θα είμαι. Οι προτεραιότητές μου πλέον έχουν αλλάξει. Το ξέρουν, τους το έχω πει, με καταλαβαίνουν. Θα πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή». Η πιθανότητα να αναλάβει από Σεπτέμβριο την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως γράφτηκε, είναι κάτι που βλέπει θετικά; «Δεν σου κρύβω ότι αυτό πέρσι πράγματι το συζητούσαμε και το ήθελα. Τελικά δεν έγινε, όμως μου βγήκε σε καλό, καθώς μπόρεσα να απολαύσω την εγκυμοσύνη μου με ηρεμία. Άσε που βγήκα και αλώβητη, αν θες, από μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Φέτος, όμως, όχι. Δεν είναι κάτι που θέλω να κάνω. Τα Σαββατοκύριακά μου πλέον ανήκουν στο μωρό μου και στον άντρα μου».

Και ολοκλήρωσε: «Έχω συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αλλά για να μείνω θα πρέπει να βρεθεί κάτι που να θέλουμε και οι δύο, σωστά;».