Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της, η star μας δείχνει το μονόπετρο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της, η star μας δείχνει το μονόπετρο της

Και δεν φαντάζεσαι πόσο κοστίζει

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε απρόσμενο έναν αρραβώνα –και μία σχέση γενικότερα- που συνέβη μέσα στο 2018, αυτός είναι ξεκάθαρα της νεαρής τραγουδίστριας, η οποία μέσα σε έναν μήνα χώρισε από την πρώτη της σχέση, βρήκε νέο σύντροφο και αρραβωνιάστηκε κιόλας. Αν δεν είναι αυτό σχέση και αρραβώνας αστραπή, τότε τι είναι;

Λίγες ώρες μόλις μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της, η star μας δείχνει το μονόπετρο της και αλήθεια είναι τρομερά εντυπωσιακό. Σε μία πρόσφατη συναυλία της που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα τον Ιούνιο φορούσε στο αριστερό της χέρι και στο γνωστό δάχτυλο ένα μονόπετρο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμασταν πως είναι δαχτυλίδι αρραβώνα.


https://www.instagram.com/p/Bj8OAwWFWay

Η Ariana Grande και ο Pete Davinson όντας σε σχέση ακριβώς ένα μήνα, αποφάσισαν να πάνε την σχέση τους αυτήν ένα βήμα παρακάτω και να αρραβωνιαστούν. Και αν σου φαίνεται μικρό το χρονικό το διάστημα, να σου αναφέρουμε, πως οι δύο stars είναι απίστευτα ερωτευμένοι και αγαπάνε πολύ ο ένας τον άλλον.

Δες και αυτό: Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε μετά από ένα μήνα σχέσης!

Όσο για το μονόπετρο της τραγουδίστριας; Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι είναι σε σχήμα δάκρυ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αξία του υπολογίζεται περίπου στις 93 χιλιάδες δολάρια. Και ακριβό και απίστευτα εντυπωσιακό.


https://www.instagram.com/p/Bj9GUhIl3YQ

Διάβασε και αυτό: H νέα απροσδόκητη εξέλιξη στο διαζύγιο των Brangelina και η ήττα της Angie