Μεγάλο φάουλ από την πριγκίπισσα Ευγενία! Τι έκανε κι έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μεγάλο φάουλ από την πριγκίπισσα Ευγενία! Τι έκανε κι έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο;

Πόσο σωστό ήταν άραγε αυτό που έκανε;

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι μία από τις ελάχιστες γαλαζοαίματες που διατηρεί λογαριασμούς στα social media και μάλιστα αυτόν του Instagram τον διαχειρίζεται η ίδια και ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες. Φωτογραφίες της οικογένειας της, φωτογραφίες δικές της, γενικά έχει μία πολύ ενεργή social media ζωή.

Σε πρόσφατη ανάρτηση της όμως, η πριγκίπισσα Ευγενία έκανε ένα μεγάλο φάουλ, σπάζοντας παράλληλα το βασιλικό πρωτόκολλο, κάτι που δεν το λες και πολύ σωστό. Η 28χρονη πριγκίπισσα ανέβασε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της, πρίγκιπα Ανδρέα και Δούκα της Υόρκης, η οποία όμως ήταν μέσα από το εσωτερικό του Buckingham, κάτι που είναι γενικά παράνομο και σπάει τους βασιλικούς κανόνες.

Δες και αυτό: H νέα απροσδόκητη εξέλιξη στο διαζύγιο των Brangelina και η ήττα της Angie

Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ούτε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, που να έχει δημοσιεύσει φωτογραφία από το εσωτερικό του παλατιού, πέρα από αυτές που έχει μοιραστεί η ίδια η βασιλική οικογένεια σε επίσημες φωτογραφίες της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε το Σάββατο που μας πέρασε, στην εκδήλωση για τον εορτασμό των γενεθλίων της Βασίλισσας Ελισάβετ, όπου ο πρίγκιπας Ανδρέας συμμετείχε για πρώτη φορά στην παρέλαση ως συνταγματάρχης των Grenadier Guards.

Δες τη φωτογραφία στην gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Το Παλάτι μόλις ανακοίνωσε την πρώτη περιοδεία του Harry και της Meghan, σαν παντρεμένο ζευγάρι