Το θερμό επεισόδιο με τον πρίγκιπα Γεώργιο και την ξαδέρφη του τάραξε την Κate

Πατούλια Κατερίνα
Το θερμό επεισόδιο με τον πρίγκιπα Γεώργιο και την ξαδέρφη του τάραξε την Κate

Τι συνέβη στο φιλανθρωπικό αγώνα Polo;

Ένα άγνωστο περιστατικό από το προχτεσινό φιλανθρωπικό αγώνα polo αποκάλυψε ο φακός. Σε επεισόδιο ενεπλάκη ο τρίτος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γεώργιος και η εξαδέλφη του Savannah Phllips.

Όλοι είδαμε τις προηγούμενες ημέρες τη στιγμή που ο μικρός πρίγκιπας έτρεξε ταραγμένος στη μητέρα του Kate η οποία έσπευσε να τον παρηγορήσει.

Πριν λίγες ώρες, είδαμε και το διαφωτιστικό βίντεο στο οποίο φανερώθηκε τι ακριβώς συνέβη στον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.



Όπως φαίνεται, ο 4χρονος πρίγκιπας βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο και διασκεδάζει μαζί με άλλα παιδιά και με την εξαδέρφη του, βλέποντας τον αγώνα polo με άλογα στον οποίο συμμετέχει και ο πατέρας του πρίγκιπας William.

Χωρίς κανένα προφανή λόγο, η 7χρονη ξαδέρφη του Savannah και μεγαλύτερη δισέγγονη της βασίλισσας Ελισάβετ, σπρώχνει τον Γεώργιο κάτω από το λόφο.

Λίγο αργότερα, τον Γεώργιο παρηγορεί η μητέρα του, ενώ η μητέρα της Savannah φαίνεται να την μαλώνει.

Η κόντρα ανάμεσα στη Savannah και τον Γεώργιο ξεκίνησε από την παρέλαση Trooping the Colour, όπου πάνω στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, η 7χρονη έκλεισε το στόμα του πρίγκιπα!

Διάβασε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού μιλάει για πρώτη φορά για τα επαγγελματικά της σχέδια