Τα δίδυμα της Beyonce έγιναν ενός έτους και η star τους ευχήθηκε on stage

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα δίδυμα της Beyonce έγιναν ενός έτους και η star τους ευχήθηκε on stage

Μήπως να περιμένουμε και φωτογραφία τους;

Αδιαμφισβήτητα η εγκυμοσύνη που σημάδεψε το 2017, ήταν αυτή της Beyoncé, η οποία πέντε χρόνια μετά την Blue Ivy απέκτησε δύο ακόμη παιδάκια, τη Rumi και τον Sir. Πέρυσι τον Ιούνιο η διάσημη τραγουδίστρια γέννησε κάτω από άκρα μυστικότητα, λίγες ημέρες αργότερα όμως το ζευγάρι μας ανακοίνωσε τον ερχομό των παιδιών τους.

Δες και αυτό: Θα είμαστε αυστηροί: Η είδηση για τη Beyoncé που μάλλον θα σε απογοητεύσει

Είναι λίγες οι φορές που τα έχουμε δει και αυτό ομολογουμένως είναι κάτι που μας λείπει από εκείνη, όμως στην παρουσίαση για την παγκόσμια περιοδεία της με τον σύζυγό της Jay Z είδαμε και πάλι μετά από πολλούς μήνες τα διδυμάκια της, τα οποία είναι πραγματικά υπέροχα.

Στις 13 Ιουνίου η Rumi και ο Sir έγιναν ενός έτους και η μαμά Beyonce ευχήθηκε στα παιδάκια της χρόνια πολλά on stage, κατά την διάρκεια της συναυλίας της στο Manchester. Η 36χρονη star, τραγουδώντας το κομμάτι «Young Forever» στο κλείσιμο της συναυλίας, είπε: «Χρόνια πολλά στον Sir και τη Rumi. Σας αγαπάμε» με το κοινό να ξεσπάει σε κραυγές και χειροκροτήματα. Μήπως όμως να έβγαζε και μια επετειακή φωτογραφία;


https://www.instagram.com/p/Bj-_RGLF561

Διάβασε και αυτό: Έγκυος στο τέταρτο η Beyonce; Οι φωτογραφίες με κοιλίτσα που δεν κρύβεται..