Ο Justin Bieber είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Selena Gomez και μόλις μας το απέδειξε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Bieber είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Selena Gomez και μόλις μας το απέδειξε

Ο έρωτας δεν περνάει έτσι εύκολα

Μπορεί ο Justin Bieber και η Selena Gomez να χώρισαν οριστικά πριν από τρεις μήνες, όμως ο νεαρός τραγουδιστής δεν έπαψε στιγμή να είναι ερωτευμένος μαζί της και αυτό μας το απέδειξε για μία ακόμη φορά. Μπορεί εμείς πάντα να τον θεωρούσαμε κάπως εγωιστή και υπεύθυνο -αν θες- για την ψυχολογική της κατάσταση, εκείνος όμως σε μία ακόμη δύσκολη στιγμή της στάθηκε σπαθί.

Μόλις πριν από μερικά 24ωρα ο Ιταλός σχεδιαστής Stefano Gabbana, σχολίασε μία φωτογραφία από το account The Catwalk Italia, στην οποία απεικονιζόταν η Selena Gomez, γράφοντας κάτω από αυτή πως είναι πολύ άσχημη. Και εκτός από τους fan της -και όχι μόνο- που έγιναν έξαλλοι με αυτό το σχόλιο και την συμπεριφορά του σχεδιαστή, ένα ακόμη άτομο πήρε θέση στο θέμα αυτό.

Αυτός δεν ήταν άλλος, από τον Justin Bieber, ο οποίος έγινε έξαλλος και ενοχλήθηκε αρκετά από αυτήν τη στάση και επίθεση του σχεδιαστή στην πρώην αγαπημένη του. «Ακόμη και αν πια δεν είναι μαζί, ο Justin νιώθει πράγματα και είναι πού προστατευτικός απέναντι στη Selena», ανέφερε πηγή από το κοντινό του περιβάλλον. Και ποιος να τον αδικήσει;



Η κίνηση αυτή του σχεδιαστή ήταν τουλάχιστον απαράδεκτη και οφείλουμε να πούμε ένα μπράβο στον Justin για την στήριξη του.

Διάβασε και αυτό: Αυτός ο πασίγνωστος σχεδιαστής, αποκάλεσε «άσχημη» τη Selena Gomez και οι fans της έγιναν έξω φρενών