Η Kate Hudson κάνει διακοπές στη Μύκονο και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Η Kate Hudson κάνει διακοπές στη Μύκονο και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Δες τη με το μπικίνι της

Ήταν αρχές Απριλίου, όταν η Kate Hudson με ένα μακροσκελές post στο Instagram account της μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο τρίτο της παιδάκι, με τον σύντροφο της Danny Fujikawa. Η γνωστή ηθοποιός έκανε πραγματικότητα το όνειρο της –πάντα ήθελε να αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι- και μάλιστα πρόκειται να φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.

Η 39χρονη ηθοποιός αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να απολαύσει λίγο το ελληνικό καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στο νησί των Ανέμων (aka Μύκονος). Η εγκυμονούσα star απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το μπικίνι της και μας δείχνει και την πολύ –πλέον- φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Φυσικά μαζί της, εκτός από τον σύντροφο της Danny, είχε μαζί και την μητέρα της, την γοητευτική Goldie Hawn, η οποία δεν την αφήνει πουθενά μόνη της, όσο είναι έγκυος. Η διάσημη ηθοποιός φορούσε ένα ροζ μπικίνι με ένα παρεό και πραγματικά οι φωτογραφίες με την κοιλίτσα της ήταν ό,τι πιο γλυκό και όμορφο είδαμε. Πιθανολογούμε πως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχει γεννήσει και ανυπομονούμε απίστευτα να δούμε την κορούλα της.


https://www.instagram.com/p/BkE7VeGhuKe

Άραγε θα της μοιάζει καθόλου;

Διάβασε και αυτό: Η Sharon Stone ποζάρει με τους τρεις γιους της σε ένα πολύ σπάνιο στιγμιότυπο