Τα βλέπουμε διπλά: Kourtney Kardashian και Kylie Jenner, ποζάρουν με το ίδιο μπικίνι & αναστατώνουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τα βλέπουμε διπλά: Kourtney Kardashian και Kylie Jenner, ποζάρουν με το ίδιο μπικίνι & αναστατώνουν

Αυτές τις φωτογραφίες οφείλεις να τις δεις

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Kim Kardashian με την Kylie Jenner στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τις δύο διάσημες αδερφές να φορούν ένα ολόιδιο outfit, κάνοντας το ανδρικό κοινό –και όχι μόνο- να παραληρεί με το κορμί τους. Λίγα 24ωρα αργότερα, η Kylie «χτυπάει» και πάλι, αυτήν τη φορά με την μεγάλη της αδερφή Kourtney.

Οι δύο stars φόρεσαν το ίδιο μπικίνι και αναστάτωσαν το Instagram με την εμφάνιση τους. Τις φωτογραφίες με τα ίδια μαγιό ανέβασε στο account της στο Instagram η 39χρονη Kourtney και με απόλυτη βεβαιότητα σου λέμε πως αυτή ήταν η πιο hot και sexy φωτογράφιση τους ever.

Δες και αυτό: Αυτός είναι ο πραγματικός και πολύ σοβαρός λόγος που η Kylie έκρυψε την κόρη της από τα social media

Μπορεί η Kourtney να έχει σχεδόν 20 χρόνια διαφορά με την μικρότερη αδερφή της, όμως αν αυτό δεν το γνωρίζεις, δεν θα καταλάβαινες καθόλου πως αυτά τα δύο κορίτσια έχουν τόσο μεγάλη διαφορά. Και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, η 39χρονη star είχε –στις φωτογραφίες τουλάχιστον- πολύ πιο γραμμωμένους κοιλιακούς από την νεαρή αδερφή της. Αυτά ωστόσο είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στο θέαμα που μας χάρισαν τα δύο sexy αυτά κορίτσια.

Δες τις φωτογραφίες τους παρακάτω και θα καταλάβεις.

Διάβασε και αυτό: Η Kim Kardashian και πάλι στο στόχαστρο. Τι έκανε και το Twitter την πέρασε γενεές 14;