Ο πρώην της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο που χώρισαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο που χώρισαν

Ναι, μετά από τόσα χρόνια

Το συγκεκριμένο κείμενο ναι, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα με την έκφραση «blast from the past», αφού μετά από χρόνια ο πρώην σύζυγος της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton αποκάλυψε, τον λόγο που δεν είναι πια παντρεμένος με την διάσημη ηθοποιό. Τρία χρόνια διήρκεσε ο γάμος τους (2000-2003) πριν εκείνη γνωρίσει τον Brad Pitt και κάνει μαζί του οικογένεια.

Ο 62χρονος ηθοποιός σε μία συνέντευξη που έδωσε στο HFPA αποκάλυψε τον έναν και μοναδικό λόγο που χώρισε με την Angelina Jolie. Τι σημασία έχει που έχουν περάσει 15 ολόκληρα χρόνια από τότε, ο Billy θεώρησε, πως ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει μία τέτοια αποκάλυψη.

Δες και αυτό: H νέα απροσδόκητη εξέλιξη στο διαζύγιο των Brangelina και η ήττα της Angie

«Ήταν μία υπέροχη εποχή», δήλωσε ο Billy Bob για τα χρόνια που ήταν παντρεμένος με την Angelina. «Η Angie είναι ακόμα φίλη μου, είναι πολύ καλό παιδί και έχει κάνει τόσα πολλά. Κάνει ταινίες που είναι σημαντικές για εκείνη είτε πετύχουν, είτε αποτύχουν, κάνει ακόμα αυτό που πιστεύει και πάντα θα τη σέβομαι γι 'αυτό.Θυμάμαι ότι ο χρόνος μας μαζί ήταν πραγματικά σπουδαίος. Απλώς είχαμε διαφορετικούς τρόπους ζωής. Ο δικός της είναι ένας παγκόσμιος τρόπος ζωής και ο δικός μου είναι ένας αγοραφοβικός τρόπος ζωής. Έτσι, αυτός είναι πραγματικά ο μόνος λόγος που πιθανότατα δεν είμαστε ακόμα μαζί».

Τάδε έφη, ο Billy Bob για την αγαπημένη του Angie και τα λόγια του κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Διάβασε και αυτό: Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star κάνει την πρώτη της δημόσια έξοδο

DPG Network