Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star κάνει την πρώτη της δημόσια έξοδο

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η star κάνει την πρώτη της δημόσια έξοδο

Πρώτη έξοδος μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Πριν από μία εβδομάδα η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό της account στο Instagram, πως εκείνη και ο σύντροφος της σε μερικούς μήνες θα γίνουν γονείς. Και ήταν μία από εκείνες τις εγκυμοσύνες τις απρόσμενες, που πραγματικά μας ξάφνιασαν και μας χαροποίησαν παράλληλα.

Μία εβδομάδα σχεδόν μετά η 30χρονη star έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, παρέα με τον γιο της Luca και μπορούμε να πούμε πως έδειχνε πολύ ευδιάθετη και χαρούμενη. Η Hilary Duff θα αποκτήσει μία κορούλα σε λίγο καιρό, και αυτό ίσως και να είναι ό,τι πιο όμορφο της συνέβη –μετά τον ερχομό του γιου της φυσικά-. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε να βγαίνει από ένα μαγαζί το απόγευμα της Παρασκευής παρέα με τον γιο της, ωστόσο δεν μας άφησε να δούμε την κοιλίτσα της.


https://www.instagram.com/p/BkEisXHDurj

Η 30χρονη star φορούσε μία τζιν σαλοπέτα με λευκό top και ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, καλύπτοντας έτσι την κοιλιά της. Η Hilary είναι μία πολύ γλυκιά και προστατευτική μαμά και στις φωτογραφίες αυτές με τον γιο της μας το απέδειξε ξανά. Ο μικρός Luca πως να αισθάνεται άραγε, που πλέον θα γίνει ο μεγάλος αδερφός σε ένα μικρό κοριτσάκι;

Ανυπομονούμε για την επόμενη εμφάνιση της star και τις φωτογραφίες με την κοιλίτσα της.

Διάβασε και αυτό: Η Kate Hudson κάνει διακοπές στη Μύκονο και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της