Ένα χρόνο μετά την γέννα το supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ένα χρόνο μετά την γέννα το supermodel μας δείχνει για πρώτη φορά τον γιο της

Και είναι ένας γλύκας

Στις 24 Ιουνίου 2017 το διάσημο –πρώην- supermodel έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον αγαπημένο της. Εδώ και σχεδόν έναν χρόνο όμως, δεν έχουμε δει ούτε σε μία φωτογραφία της τον γιο της. Ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει κάποιες φορές έξω μαζί του, όμως πάντα υπήρχε μία απόσταση και γενικά δεν βλέπαμε και πολλά πράγματα.

Αυτήν τη φορά όμως η Rosie Huntington Whiteley αποφάσισε να μας δείξει τον καρπό του έρωτα της με τον Jason Statham, όχι σε μία, αλλά σε δύο φωτογραφίες της, στο account της στο Instagram. Ο Jack Oscar πρωταγωνίστησε σε δύο φωτογραφίες της μαμάς του, στις οποίες εκείνη ήταν απλά εκθαμβωτική.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο μας καλημέρισε από το ηλιόλουστο Los Angeles (όπως έγραψε στη λεζάντα της) με τον μικρό ξανθό μπόμπιρα να κλέβει την παράσταση. Αναμενόμενο, αν μας ρωτάς, αφού ήταν μία από τις σπάνιες φορές που φωτογραφήθηκε με τον γιο της. Μπορεί οι φωτό να ήταν προφίλ τραβηγμένες, όμως ακόμη κι έτσι καταλαβαίνουμε πως ο μικρούλης είναι ένας γλύκας.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Η Kate Hudson κάνει διακοπές στη Μύκονο και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της