Η Khloe παράτησε τον Tristan & του έστειλέ το πιο ψυχρό μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

Η Khloe παράτησε τον Tristan & του έστειλέ το πιο ψυχρό μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

H Khloe επέστρεψε σπίτι της αφήνοντας τον Tristan

H Khloé Kardashian αποχαιρέτησε το Cleveland στο οποίο έμενε με τον Tristan Thompson και επέστρεψε στο Los Angeles προκαλώντας ενθουσιασμό στην οικογένειά της.

Λίγες μέρες αφότου η κόρη της True έγινε δύο μηνών, η Khloe αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένειά της έχοντας μαζί της την μικρή που ήρθε στον κόσμο στις 12 Απριλίου, εν μέσω σκανδάλου απιστιών του πατέρα της Tristan Thomspon.

Η υποδοχή που επιφύλαξε η οικογένεια Kardashian στην Khloe Και την True ήταν επική και περιελάβανε μπαλόνια με το μήνυμα «Καλώς ήρθες Κhloe και True», μπισκότα και γλυκίσματα με την φατσούλα της True και πανηγυρικό κλίμα!

Διάβασε ακόμα: Η True Thompson έγινε δύο μηνών και είναι πραγματικά υπέροχη

Δεν είναι σαφές ακόμα αν ο Tristan ταξίδεψε μαζί με τις δύο γυναίκες ή αν η Khloe αποφάσισε να τον αφήσει μια και καλή. Σίγουρα η οικογένειά της επιθυμεί διακαώς το δεύτερο, μιας και παντού, από τα μπαλόνια, μέχρι τις αναφορές τους, λείπει το όνομα του Tristan.

Ένα μόνο story στον λογαριασμό Instagram της 33χρονης μικρότερης αδερφής Kardashian ήταν αφιερωμένο στη Γιορτή του Πατέρα, δείχνοντας την κόρη της True στο κάθισμα του αυτοκινήτου να πιάνει ζεστά το χεράκι του Tristan, με το μήνυμα «Happy Fathers Day».
To μήνυμα αυτό της Khloe ήταν ό,τι πιο ψυχρό έχουμε δει, αλλά παραμένει μια ένδειξη πως το ζευγάρι παλεύει με τη σχέση του.

Δες όλα τα stories στην gallery που ακολουθεί.