Διάσημη ηθοποιός του Hollywood ξεσπά: «Συγνώμη που είμαι πλούσια και όμορφη»!

Διάσημη ηθοποιός του Hollywood ξεσπά: «Συγνώμη που είμαι πλούσια και όμορφη»!

Απίστευτο ξέσπασμα της ηθοποιού στους επικριτές της.

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η 48χρονη ντίβα του Hollywood σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Daily Mail. Η ηθοποιός μίλησε για τους επικριτές της και εξήγησε πως από εδώ και μπρος δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανένα.

«Για αρχή, έπαψα να είμαι πλέον ταπεινή. Κουράστηκα να είμαι ταπεινή. Κουράστηκα. Συγνώμη που είμαι τόσο πλούσια, συγνώμη που είμαι παντρεμένη με έναν κινηματογραφικό αστέρα, συγνώμη που δεν είμαι τόσο χάλια. Τέλος οι συγνώμες. Αρκετά», τόνισε η ηθοποιός.

Ο λόγος για την Catherine Zeta Jones, σύζυγο του Michael Douglas που ξέσπασε χωρίς κάποια συγκεκριμένη αφορμή και συνέχισε τονίζοντας:

«Το μόνο που είναι σημαντικό για μένα είναι η δουλειά μου. Αυτό είναι που αγαπώ και η υπόλοιπη ζωή μου είναι γεμάτη χαρά, γιατί έχω δύο όμορφα παιδιά και έναν υγιή, ευτυχισμένο σύζυγο. Όλα είναι καλά, και δεν πρόκειται να είμαι πλέον ταπεινή γι’ αυτό.

Έχω δύο παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και είμαι τόσο περήφανη. Δεν έχει σχέση με τη φήμη γι’ αυτά. Έχουν ανατραφεί μέσα σε διάσημους ανθρώπους. Ξέρουν πως είναι αυτό. Θέλουν να ασχοληθούν με αυτό, γιατί το αγαπούν. Και νιώθω τόσο περήφανη γι’ αυτά».

Η Catherine είναι παντρεμένη από το 2000 με τον Michael Douglas και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Dylan και μια κόρη την Carys.

Διάβασε ακόμα: Η Γερονικολού μίλησε δημόσια για το δεσμό με τον Τσιμιτσέλη κι η Λασκαράκη πόσταρε αυτό!