Σάλος με την πειραγμένη φωτογραφία της ηθοποιού με μαγιό: Γιατί την κατέβασε;

Σάλος με την πειραγμένη φωτογραφία της ηθοποιού με μαγιό: Γιατί την κατέβασε;

Ακόμα ένα χτύπημα για τη γνωστή ηθοποιό. 

Τελευταία τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά για την αγαπημένη ηθοποιό που μεσουράνησε στην δεκαετία του 90 κυρίως στην τηλεόραση.

Αυτή τη φορά, η 45χρονη πάλαι ποτέ ντίβα, κατηγορήθηκε από τους fans της πως όχι μόνο έκανε photoshop αλλά ουσιαστικά αλλοίωσε εντελώς μια φωτογραφία της με μαγιό που ανέβασε στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία που ανέβηκε σταθερά στο προφίλ της Τori Spelling, Πάλαι ποτέ Dona Martin του Beverly Hills 90210.
Η 45χρονη πόζαρε με ολόσωμο μαγιό και μιλούσε για την αλλαγή στο σώμα της και το πώς επανήλθε μετά την Πέμπτη εγκυμοσύνη.

«Μετά το πέμπτο μου παιδί, ομολογώ ότι το σώμα μου δεν επανήλθε όπως με τα προηγούμενα 4 παιδιά μου. Αλλά δούλεψα, έφαγα και ζω έτσι ώστε η αλλαγή φαίνεται», τόνισε η ηθοποιός ενώ συμπλήρωσε πως η αλλαγή φαίνεται ενώ συμπλήρωσε:

«Επιστρέφω στα μαγιό και κομμάτι της μεταμόρφωσης αυτής ήταν ο άντρας μου, Dean McDermott, που με κάνει να νιώθω σπουδαία, όσα κιλά κι αν ζυγίζω. Επιτέλους η σκληρή δουλειά που έκανα, φαίνεται».

Αμέσως οι θαυμαστές της Spelling, Παρατήρησαν πως κάτι δεν πάει καλά με την εν λόγω φωτογραφία με μαγιό, η οποία φαινόταν φτιαγμένη και την καλούσαν να δείξει το αληθινό της σώμα.


https://www.instagram.com/p/BkMTrFPnzs4

Η Spelling γρήγορα κατέβασε τη φωτογραφία (δες την στο τέλος του άρθρου) κι όσο κι αν θέλησε να κρυφτεί, λίγες ώρες αργότερα έκαναν την εμφάνισή τους οι πραγματικές παπαράτσι φωτογραφίες που απέδειξαν την πραγματικότητα.