Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της Meghan για να αποκαλύψει τα μυστικά της

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα πήρε ο πατέρας της Meghan για να αποκαλύψει τα μυστικά της

Έξαλλη θα είναι η βασίλισσα με τον Thomas Markle!

Δεν έχει περάσει μια εβδομάδα από τότε που ο πατέρας της Meghan Markle, Thomas Markle έδωσε την πρώτη παγκόσμια αποκλειστική του συνέντευξη στο Good Morning Britain.

Ο Markle που υπήρξε λαλίστατος και αποκάλυψε πολλά μυστικά για τη ζωή της κόρης του στο πλευρό του πρίγκιπα Harry πήρε όπως έγινε γνωστό, ένα ικανοποιητικό ποσό για να μιλήσει.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Daily Mail, ο Markle για τα 30 λεπτά της συνέντευξής του έλαβε 7.500 λίρες, περίπου 10.000 δολάρια. Αλλά αυτό είναι το λιγότερο, μιας και όπως έγινε γνωστό, την συνέντευξη αυτή, δεν γνώριζε πως θα γίνει ούτε η Δούκισσα του Sussex, ούτε ο Δούκας του Sussex, ούτε το Παλάτι και το σημαντικότερο ούτε η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα κανείς από την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν γνώριζε κάτι για τη συνέντευξη αυτή, μιας και όλοι θα είχαν προσπαθήσει να την αποτρέψουν. MΙκρό μέρος της συνέντευξης του Markle θα βρεις παρακάτω



Πηγές από το περιβάλλον του Παλατιού αναφέρουν πως η Meghan έχει κάνει τα πάντα για να εξηγήσει στον πατέρα της πώς θα πρέπει να συμπεριφέρεται αλλά ο ίδιος είναι υπερήφανος και δεν δέχεται καμία συμβουλή.

Διάβασε ακόμα: Απίστευτο! Ο πατέρας της Meghan Markle αποκάλυψε τα πιο κρυφά μυστικά της κόρης του και του Harry