Η Khloe Kardashian έχει αυτούς τους κοιλιακούς, μόλις δυο μήνες μετά την γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian έχει αυτούς τους κοιλιακούς, μόλις δυο μήνες μετά την γέννα

Της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο

Δύο μήνες ζωής μετρά η True Thompson και η Khloe Kardashian έχει αρχίσει και πάλι να βρίσκει τη φόρμα της. Είναι βλέπεις δύσκολο να έχεις προσπαθήσει πολύ να χτίσεις ένα σώμα και μετά από μία εγκυμοσύνη να μην μπορείς να επανέλθεις (βέβαια δεν μετανιώνεις γιατί έχεις στην αγκαλιά σου ένα μικρό θαύμα). Το βάρος της εγκυμοσύνης δεν είναι εύκολη υπόθεση, όπως άλλωστε ανέφερε και η reality star και γι’ αυτό της αξίζει ένα μεγάλο μπράβο γι’ αυτό που έχει καταφέρει μέσα σε δύο μήνες.

Μπορεί η Khloe πλέον να είναι μια τρυφερή και γλυκιά μανούλα, αυτό όμως δεν την εμποδίζει, από το να έχει το σώμα που επιθυμεί και με το οποίο εκείνη αισθάνεται πιο άνετα. Και μέχρι στιγμής, οφείλουμε να ομολογήσουμε, πως τα έχει καταφέρει πολύ καλά και έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Και απ’ ό,τι θυμόμαστε δεν ήταν και λίγα.

Δες και αυτό: Η Khloe παράτησε τον Tristan & του έστειλέ το πιο ψυχρό μήνυμα για τη γιορτή του πατέρα

Η 33χρονη reality star ανέβασε στο Instagram account της μία φωτογραφία της, λίγο μετά το τέλος της γυμναστικής της και μας απέδειξε, πως οι κόποι της έχουν ανταμειφθεί. Μα είναι δυνατόν να έχει αυτούς τους κοιλιακούς μόλις δύο μήνες μετά την γέννηση της κόρης της; Και όμως συμβαίνει και μπορείς να το διαπιστώσεις και μόνη σου κοιτώντας την παρακάτω φωτογραφία.

Από εμάς πάντως έχει ένα τεράστιο μπράβο, κι ένα like γι’ αυτήν της την προσπάθεια.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε κι αυτό: Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η σπάνια εμφάνιση τους, που έβαλε τέλος στις φήμες χωρισμού