Φούσκωσε πολύ: Η ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδάκι & απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη Σκιάθο

Φούσκωσε πολύ: Η ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παιδάκι & απολαμβάνει το καλοκαίρι της στη  Σκιάθο

Μα δες την κοιλίτσα της πως έχει μεγαλώσει

Πριν από τρεις μήνες η star ανακοίνωσε μέσα από το Instagram account της, πως περιμένει το τρίτο της παιδάκι, εκπλήσσοντας μας ευχάριστα. Υπήρξαν πολλές φορές δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο, όμως ποτέ δεν επιβεβαιώνονταν. Αυτήν την φορά όμως και είναι έγκυος και περιμένει κοριτσάκι που τόσο πολύ το ήθελε.

Η 39χρονη star τις τελευταίες ημέρες κάνει διακοπές στην Ελλάδα και μετά την Μύκονο, βρέθηκε στην Σκιάθο, όπου και την απαθανάτισε ο φακός παρέα με τον σύντροφο της Danny Fujikawa να απολαμβάνει τη θάλασσα. Η Kate Hudson κυκλοφορεί μόνο με το μπικίνι της και μας δείχνει πόσο πολύ έχει φουσκώσει πια η κοιλίτσα της.

Δες και αυτό: Η Kate Hudson κάνει διακοπές στη Μύκονο και μας δείχνει πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της

Η ξανθιά ηθοποιός δείχνει να περνά πολύ όμορφα στη χώρα μας και στα νησιά που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής και δεν κρύβεται από τους παπαράτσι. Ο φακός την ακολουθεί όπου και να πάει, όμως εκείνη απλά κάθεται και μας χαρίζει υπέροχες πόζες με το μαγιό της και την κοιλίτσα της που πλέον έχει φουσκώσει πάρα πολύ. Η Kate φορούσε ένα καφέ μπικίνι, μιλούσε με τον σύντροφο της και δεν σταμάτησε λεπτό να κρατάει την κοιλιά της. Μάλλον κάποια ήταν ανήσυχη σε αυτήν την εξόρμηση στη Σκιάθο.


https://www.instagram.com/p/BkNwjtDn7mF

Ποια πιστεύεις πως μπορεί να είναι η επόμενη στάση της ηθοποιού;

Διάβασε ακόμη: H Goldie Hawn είναι μια θεά στα 73 της χρόνια με μαγιό ενώ κάνει διακοπές στην Ελλάδα!