Brangelina: Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσά τους και η Angelina Jolie είναι έξαλλη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brangelina: Νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσά τους και η Angelina Jolie είναι έξαλλη

Νέος γύρος ξεκινά

Και πάνω που νομίζαμε πως η Angelina Jolie και ο Brad Pitt τα έχουν βρει και οι τσακωμοί ανήκουν πια στο παρελθόν, μία νέα κόντρα έρχεται στο προσκήνιο, που έχει ήδη κάνει έξαλλη την Angelina Jolie και δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο θα τελειώσει.

Όπως ήδη γνωρίζεις εδώ και αρκετό καιρό, η 42χρονη ηθοποιός βρίσκεται στο Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το Maleficent 2, με την κηδεμονία των παιδιών να περνάει προσωρινά στον Brad Pitt. Μόνο ο Maddox έχει παραμείνει με την μητέρα του, μιας και ως μεγαλύτερος μπορούσε να επιλέξει.

Κι ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, μία νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα τους, με την Angie να γίνεται έξαλλη. Η ηθοποιός θέλει τη Shiloh και τον Knox να συμμετέχουν στο sequel της ταινίας, όμως ο Brad αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στα δύο παιδιά να πρωταγωνιστήσουν.

Δες και αυτό: Επιτέλους: Η «επανασύνδεση» που όλοι περιμέναμε είναι γεγονός

Η κόρη τους Vivienne έπαιξε στο πρώτο μέρος της ταινίας το 2014 και φέτος η star ήθελε να βάλει τα δύο της παιδιά να συμμετέχουν. «Ο Brad αρνήθηκε να δώσει την συγκατάθεση του, στο να συμπεριληφθούν τα δύο τους παιδιά στην ταινία» ανέφερε η πηγή. «Τα παιδιά χρησιμοποιούνται ως πιόνια και καθόλου δεν αρέσει αυτό στον ηθοποιό», συνέχισε.

Η Angelina Jolie είναι έξαλλη μετά από αυτήν την απαγόρευση και δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να κάνει, καθώς οποιαδήποτε ρήξη ανάμεσα τους, μπορεί να την κάνει να χάσει οριστικά την επιμέλεια.

Διάβασε ακόμη: Ο πρώην της Angelina Jolie, Billy Bob Thornton αποκαλύπτει τον μοναδικό λόγο που χώρισαν