Μα τι έρωτας! Justin Bieber και Hailey Baldwin κυκλοφορούν αγκαλιά στους δρόμους του Los Angeles

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι έρωτας! Justin Bieber και Hailey Baldwin κυκλοφορούν αγκαλιά στους δρόμους του Los Angeles

Είναι πια επιβεβαιωμένο

Αν έχεις ακόμη απορία ή δυσπιστία σχετικά με την επανασύνδεση της Hailey Baldwin και του Justin Bieber, δεν έχεις παρά να δεις σε αυτό εδώ το κείμενο, το καυτό φιλί που αντάλλαξαν στο Big Apple. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαίωσαν τη σχέση τους (ή μάλλον την επανασύνδεσή τους) και πλέον κυκλοφορούν ελεύθεροι και φουλ ερωτευμένοι.

Δες και αυτό: Hot couple: Τα καυτά φιλιά του Justin Bieber με την Hailey Baldwin δεν μπορείς να τα αγνοήσεις

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά», θα μπορούσαμε να τραγουδήσουμε για να χαρακτηρίσουμε αυτό το ζευγάρι, όμως και πάλι τα λόγια θα είναι λίγα για να τους περιγράψουμε. Ο 24χρονος τραγουδιστής απαθανατίστηκε να βολτάρει στο Los Angeles, παρέα με την 21χρονη καλλονή στο Los Angeles κουβαλώντας την στην αγκαλιά του και αποδεικνύοντας μας πως ο έρωτάς τους είναι αληθινός.


https://www.instagram.com/p/BkQH97JnnF1

Το ζευγάρι εθεάθη έξω από ένα κινηματογραφικό studio και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως έδειχναν τρομερά ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι. Η Hailey είχε τυλίξει τα πόδια της γύρω από τη μέση του και του χαμογελούσε τρυφερά. Ο Justin από την άλλη μπορεί να νιώθει ακόμη πράγματα για τη Selena (κατά βάθος) όμως ελπίζουμε πως αυτήν τη φορά δεν θα πληγώσει άλλη μία καρδιά.

Διάβασε και αυτό: H απάντηση της Selena στον Justin: Είναι αυτός ο νέος της σύντροφος;