Η βέρα του Justin Bieber που κάνει σάλο στο διαδίκτυο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η βέρα του Justin Bieber που κάνει σάλο στο διαδίκτυο

Τι μας κρύβει;

Όπως γνωρίζεις εδώ και κάποιες ημέρες έχουμε μία επανασύνδεση στο Hollywood και αυτή δεν είναι άλλη από τον Justin Bieber και τη Hailey Baldwin. Ξέρουμε, περίμενες να δει το όνομα της Selena δίπλα σε αυτό του τραγουδιστή, όμως αυτήν τη φορά ο χωρισμός τους φαίνεται πως ήταν οριστικός.

Και μετά από αυτήν την επανασύνδεση και τα καυτά φιλιά στο Big Apple ο τραγουδιστής εμφανίζεται με μία βέρα στο αριστερό του χέρι, κάνοντας το διαδίκτυο να «πάρει φωτιά» με τις φήμες περί αρραβώνα. Και εμείς βλέποντας αυτήν την εικόνα βέβαια, αυτό ακριβώς σκεφτήκαμε και αναρωτηθήκαμε τι μας κρύβει το διάσημο ζευγάρι.

4D8153A700000578 5870949 image m 25 1529622416256

Η απάντηση όμως ήρθε πολύ γρήγορα, αφού ένας φίλος του τραγουδιστή διέρρευσε πως ο Justin φόρεσε το δαχτυλίδι αυτό, προκειμένου να κάνει μια φάρσα σε παπαράτσι και δημοσιογράφους και να τους κάνει να πιστέψουν πως αρραβωνιάστηκε. Και δεν θα σου κρύψουμε, πως τα κατάφερε πολύ καλά, αφού η φωτό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου αρκετές ώρες τώρα.


https://www.instagram.com/p/BkS6IJkninn

Μάλιστα στην έξοδο του με την Hailey Baldwin και η 21χρονη καλλονή έδειχνε επιδεικτικά το ένα της χέρι, όπου φορούσε ένα δαχτυλίδι. Για να ηρεμήσεις ωστόσο, σου λέμε πως κανείς δεν έχει αρραβωνιαστεί και καμία πρόταση δεν έχει γίνει.

Διάβασε και αυτό: Μα τι έρωτας! Justin Bieber και Hailey Baldwin κυκλοφορούν αγκαλιά στους δρόμους του Los Angeles