Κατέφθασαν οι καλεσμένοι για το γάμο της χρονιάς και δεν φαντάζεσαι πού θα γίνει η τελετή!

Πατούλια Κατερίνα
Κατέφθασαν οι καλεσμένοι για το γάμο της χρονιάς και δεν φαντάζεσαι πού θα γίνει η τελετή!

Ήρθε η ώρα να παντρέψουμε τον Jon Snow! 

Λυπάμαι Harry και Μeghan άλλος είναι τελικά ο γάμος της χρονιάς! Όπως μάλλον δεν γνωρίζει ο πρίγκιπας Harry, σήμερα (23/6/2018) παντρεύεται ο βασιλιάς του Βορρά ή Jon Snow ή κατά κόσμον Kit Harigton την αγαπημένη του Ygritte ή Άγρια ή κατά κόσμο Rose Leslie.

Το ζευγάρι που αγαπήσαμε μέσα από το Game of Thones θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Σκοτία ενώ οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν την ημερομηνία γάμου και στο επίσημο γραφείο του Aberdeenshire όπως αναφέρει το δίκτυο BBC.
Κι αν αναρωτιέσαι πού θα λάβει χώρα ένας τέτοιος βασιλικός γάμος, όπως μάθαμε η οικογένεια της Leslie διαθέτει το δικό της κάστρο στην περιοχή, το γνωστό Wardhill Castle κι εκεί θα λάβει χώρα ο γάμος!

Το κάστρο μετατράπηκε πρόσφατα σε ξενοδοχείο που φιλοξενεί γάμους και διαθέτει τουλάχιστον 8 κρεβατοκάμαρες και μια γαμήλια σουίτα.
Ο Kit και η Leslie θα φιλοξενήσουν περίπου 80 άτομα στο κάστρο που έχει την υποδομή να προφυλάξει το ζευγάρι από το άγρυπνο βλέμμα των φωτογράφων ενώ οι πρώτοι διάσημοι καλεσμένοι και πρωταγωνιστές του Game of Thrones έχουν ήδη καταφθάσει στο αεροδρόμιο του Aberdeen.


https://www.instagram.com/p/BiSGOCml3n0

Τόσο η Sophia Turner, η τηλεοπτική Sansa Star, ο Τζέιμι Λάνιστερ κι ο διάσημος νάνος της σειράς έφταδαν ήδη ενώ και η mother of dragons, Emilia Clarkle αλλά και η Maisie Williams, η τηλεοπτική Arya Stark αναμένονται να δώσουν το παρόν! Ο γάμος λέγεται πως θα έχει ως θέμα την τηλεοπτική σειρά στην οποία γνωρίστηκε το μελλόνυμφο ζευγάρι, δηλαδή το Game of Thrones!


Με την ευχή μας λοιπόν κι ευχόμαστε αυτός ο γάμος του Game of Thrones να μην έχει την κατάληξη των υπολοίπων!



Διάβασε ακόμα: O Tristan Thompson ποστάρει την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την True και ρίχνει το Instagram

Δες παρακάτω την αναγγελία γάμου του ζευγαριού καθώς και τους πρώτους καλεσμένους που έφτασαν για το γάμο!