Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το γάμο του Γιώργου Χρανιώτη: Ποιό σπουδαίο ρόλο είχε ο Ντάνος;

Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το γάμο του Γιώργου Χρανιώτη: Ποιό σπουδαίο ρόλο είχε ο Ντάνος;

Παντρεύτηκε και ο Χρα του Survivor, κατά κόσμο Γιώργος Χρανιώτης!

Tην πιο όμορφη στιγμή της ζωής του βίωσε το βράδυ της 23ης Ιουνίου, ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη χορεύτριας της καρδιάς του Γεωργία Αβασκαντήρα.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Τήνο, στο μοναστήρι της Κυράς Ξένης ενώ η επιλογή του νησιού δεν είναι τυχαία μιας και ο 45χρονος ηθοποιός και η Γεωργία γνωρίστηκαν εκεί.

Διάβασε ακόμα: Παντρεύεται πασίγνωστος ηθοποιός του περσινού Survivor και το reunion των παικτών είναι απίθανο!

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με vintage τρίκυκλο μηχανάκι το οποίο οδηγούσε ο Ντάνος, κατά κόσμο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τον οποίο ο Χρανιώτης ήρθε πολύ κοντά στο περσινό Survivor όπου ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των διασήμων.



Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Ντάνος παρέδωσε τη νύφη κι ο Χρανιώτης της έδωσε ένα γλυκό φιλί. Η Αβασκαντήρα που είναι 23 ετών, έλαμψε με το boho νυφικό και το ιδιαίτερο πέπλο της ενώ ο Χρανιώτης εμφανίστηκε με πουκάμισο, σανδάλια και το γνώριμο αέρινο look του.

Εν το μεταξύ, όλοι οι φίλοι του ζευγαριού βρέθηκαν στο νησί για να τους τιμήσουν ενώ έντονη ήταν η παρουσία των παικτών του περσινού Survivor. Εκτός από το Γιώργο Αγγελόπουλο, στο γάμο του Γιώργου Χρανιώτη το παρόν έδωσαν: η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνταντίνος Βασάλος, ο Bo, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης.

Παρόντας στο γάμο ήταν και ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Απόστολος Τότσικας μαζί με τη Ρούλα Ρέβη, η Δήμητρα Ματσούκα, o Xρήστος Βασιλόπουλος αλλά και ο John Καγιούλης.

Όπως φυσικά και περιμέναμε, το κέφι στο πάρτι στον Πάνορμο μετά το γάμο ήταν μεγάλο και ο χορός του γαμπρού με τη νύφη παραδοσιακός νησιώτικος αλλά και με άρωμα από το Μεξικό με μουσικούς ντυμένους παραδοσιακά μεξικάνικα!

Δες όλες τις φωτογραφίες του boho γάμου με άρωμα Survivor παρακάτω!