Έναν χρόνο μετά τον ερχομό της, το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει την κόρη του για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έναν χρόνο μετά τον ερχομό της, το διάσημο ζευγάρι μας δείχνει την κόρη του για πρώτη φορά

Και είναι μία γλύκα

Πέρυσι την άνοιξη η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι, της οποίας το όνομα ακόμη και σήμερα παραμένει άγνωστο. Κι ενώ την έχουμε δει αρκετές φορές να βολτάρει στην πόλη μαζί της, ποτέ δεν είχαμε δει το προσωπάκι της.

Εχθές όμως ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Amanda Seyfried με τον σύζυγό της Thomas Sadoski, στο Βανκούβερ, παρέα και με την ενός έτους (και κάτι μήνες) κόρης τους, η οποία καθόταν ήρεμη και γλυκιά στο καρότσι της. Η 32χρονη ηθοποιός που ετοιμάζεται για την προβολή του Mamma Mia 2 αυτό το καλοκαίρι, απόλαυσε μία βόλτα με την οικογένειά της και μας έδειξε και για πρώτη φορά την κόρη της, χωρίς να την κρύβει.

Η μικρούλα ήταν ξαπλωμένη στο καροτσάκι της και απ’ ό,τι μπορέσαμε να διακρίνουμε, φορούσε ένα κόκκινο καπελάκι κι ένα ροζ φορεματάκι και χωρίς αμφιβολία σου λέμε πως μοιάζει πάρα πολύ στη διάσημη μαμά της. Για την ηθοποιό ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Η εμφάνιση της με κοντό τζιν σορτσάκι και λευκό top ήταν υπέροχη και όπως καταλαβαίνεις ακόμη δεν μπορούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας το καλλίγραμμο κορμί της.


https://www.instagram.com/p/BkcEBU_DTpY

Την επόμενη φορά που θα τους δούμε, ελπίζουμε να έχουμε και το όνομα της μικρούλας.

Διάβασε και αυτό: Δες πώς είναι το σώμα της Kendall Jenner στην πραγματικότητα!