Έγκυος μετά τον αρραβώνα; Η διάσημη τραγουδίστρια απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος μετά τον αρραβώνα; Η διάσημη τραγουδίστρια απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Πολύ γρήγορα δεν έγιναν όλα;

Στο Hollywood πλέον τίποτα δεν μπορεί να μας εκπλήξει, έπειτα και από αυτήν τη σχέση και αρραβώνα αστραπή. Η διάσημη τραγουδίστρια μέσα σε έναν μήνα περίπου πρόλαβε όχι μόνο να χωρίσει και να αποκτήσει νέο σύντροφο, αλλά να αρραβωνιαστεί κιόλας. Και τώρα φήμες αναφέρουν πως η 24χρονη είναι κι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Ariana Grande και ο Pete Davinson, μας απασχόλησαν πολύ τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα, η σχέση τους έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, αφού πολλοί είναι αυτοί που θέλουν την τραγουδίστρια να είναι έγκυος. Η 24χρονη όμως δεν άφησε τις φήμες αυτές απλά να πλανώνται και έδωσε την δική της απάντηση στο Twitter, απαντώντας στους θαυμαστές της.

Δες και αυτό: Hot n’ sexy: Το νέο διάσημο ζευγάρι του Hollywood σε μία σπάνια εμφάνιση του

Φυσικά η νεαρή star διέψευσε όλες τις φήμες αυτές, λέγοντας πως δεν ισχύει κανένα δημοσίευμα και πως όταν θα είναι έτοιμη, θα μιλήσει μόνη της γι’ αυτό. Μάλιστα κάποιος από τους fan της ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter που δείχνει τη star να υψώνει το βλέμμα της στον ουρανό. Με την 24χρονη να σχολιάζει σε αυτό: «η διάθεση μου για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να γίνω μαμά».

ariana

Απ’ ό,τι κατάλαβες λοιπόν, δεν έχουμε κάποια απρόσμενη εγκυμοσύνη γι’ αυτόν τον μήνα. Τουλάχιστον όχι κάποια καινούργια.

Διάβασε και αυτό: Η Kim Kardashian ποζάρει ξανά με το πιο σέξι outfit της στο Instagram