Διαχρονική ομορφιά: Η Kylie Minogue φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος make up και είναι εκθαμβωτική

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Διαχρονική ομορφιά: Η Kylie Minogue φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος make up και είναι εκθαμβωτική

Στα 50 της χρόνια είναι πιο ομορφη από ποτέ

Πριν από περίπου έναν μήνα η Kylie Minogue είχε τα γενέθλια της και γιόρτασε τα 50 της χρόνια με το πιο super disco party που έχουμε δει τελευταία. Η star που πέρυσι χώρισε με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της, Josua Sasse, είναι πλέον πιο ανανεωμένη από ποτέ και ζει την κάθε της στιγμή στο έπακρον. Βίωσε έναν πολύ δύσκολο χωρισμό και πλέον έχει βρει για τα καλά τον εαυτό της, ενώ είναι και πάλι πολύ ερωτευμένη.

Η 50χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες από το νέο της video clip Golden, στις οποίες ποζάρει μόνο με τα εσώρουχά της και χωρίς ίχνος make up στο πρόσωπο της. Η μικροκαμωμένη star έδειχνε πραγματικά απίστευτη και εκθαμβωτική στις λήψεις αυτές, που τραβήχτηκαν στην Κούβα και δεν θα μπορούσαμε να μην της δώσουμε το like μας.

4D99408300000578 5880967 Golden girl Kylie decided to showcase her natural beauty while f a 2 1529896308648

Πάντα κομψή και καθόλου προκλητική η Kylie κοινοποίησε τις φωτογραφίες στο Instagram account της, γράφοντας στη λεζάντα της: «Στο παρασκήνιο της φωτογράφισης για το video clip του Golden, σε μία ταράτσα στην Κούβα. Δεν είχαμε φώτα, άτομα και make up». Λίγες είναι οι stars που τολμούν να εμφανιστούν έτσι όπως πραγματικά είναι και γι’ αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στην τραγουδίστρια.

Οι φωτογραφίες της ήταν άκρως εκθαμβωτικές και η ίδια απλά υπέροχη. Δες τις φωτογραφίες της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Λάθος: Και κάπως έτσι, η Selena Gomez έχασε τους θαυμαστές της