Μα τι έρωτας; Η star μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφο της, μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μα τι έρωτας; Η star μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφο της, μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους

Και το Instagram λιώνει

Μόλις μερικές ημέρες έχουν περάσει από τότε που το διάσημο ζευγάρι επισημοποίησε στα social media την σχέση του κι έκτοτε όλοι μιλούν για αυτούς. Οι δύο stars φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένοι και φροντίζουν να μας το δείχνουν με κάθε πιθανό τρόπο. Είναι υπέροχοι μαζί και δεν θα σου κρύψουμε πως πολύ μας αρέσουν σαν ζευγάρι.

Μπορεί να τους χωρίζουν 10 χρόνια, όμως όπως έχει πει και ο λαός, «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά» και αυτό έχει επιβεβαιωθεί ουκ ολίγες φορές στο Hollywood. Και όσον αφορά στο συγκεκριμένο ζευγάρι, φαίνεται πως τα πράγματα είναι σοβαρά μεταξύ τους. Λίγο μετά την επισημοποίηση της σχέση τους, η 35χρονη ηθοποιός «μίλησε» πρώτη φορά για τον σύντροφο της και το Instagram τρελάθηκε.

Δες ακόμη: Aυτό δεν το περιμέναμε: Οι δύο stars είναι ζευγάρι και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει

Η Priyanka Chopra, κολλητή φίλη της Meghan Markle, ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, η οποία τραβήχτηκε στην παραλία Goa της Ινδίας και στην οποία βρισκόταν ο αδερφός της και ο σύντροφος της, Nick Jonas κι έγραψε επάνω: «my favorite men» (aka οι αγαπημένοι μου άντρες). Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες βρίσκεται για διακοπές εκεί, μιας και πήγαν να επισκεφθούν τους γονείς της ηθοποιού.

Όπως βλέπεις ο έρωτα τους δεν κρύβεται και πλέον έχει αρχίσει να γίνεται όλο και πιο εμφανής και στα social media.

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Η διάσημη ηθοποιός έκανε πλάκα σε νεκροταφείο και ο κόσμος έγινε έξαλλος στο Instagram