Μία εβδομάδα μετά τον γάμο, ο Γιώργος Χρανιώτης κοινοποίησε την πιο όμορφη φωτογραφία του

Μία εβδομάδα μετά τον γάμο, ο Γιώργος Χρανιώτης κοινοποίησε την πιο όμορφη φωτογραφία του
Και έδωσε ένα υπέροχο μήνυμα 

Σαν σήμερα πριν από μία εβδομάδα ακριβώς, ο Γιώργος Αγγελόπουλος (aka Ντάνος) παρέδιδε στην εκκλησία -στον Πάνορμο της Τήνου- στον φίλο του Γιώργο Χρανιώτη, την αγαπημένη του Γεωργία Αβασκαντήρα. Σε ένα πραγματικά υπέροχο σκηνικό, ο γνωστός ηθοποιός ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την καλή του.

Ήταν ένας πραγματικά πολύ όμορφος γάμος (λατρεύουμε τους γάμους σε νησί) και οι δυο τους έλαμπαν από χαρά, αγάπη και ευτυχία. Αρκετοί ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι που έδωσαν το παρών και μας έδωσαν κι ένα hint στα social media τους από αυτόν τον γάμο. Σήμερα μία εβδομάδα μετά ο γνωστός ηθοποιός κοινοποίησε στο account του, μία πολύ όμορφη φωτογραφία και έστειλε ένα υπέροχο ευχαριστήριο μήνυμα.

«Μια βδομάδα μετά...Η φιέστα έλαβε τέλος ,αλλά όχι κι οι ευλογίες που πήρα ,απ’ όσους ήρθαν, αλλά κι απ’ όσους δεν τα κατάφεραν. Ευχαριστώ λοιπόν γι όλα αυτά που είδα, ένιωσα, άκουσα, για τις ευχές ,τα πραγματικά χαμόγελα, τις υπερθερμαντικές αγκαλιές...Ευχαριστώ τον Θεό που ‘χε μεγάλα κέφια και δεν μας άνοιξε τους ουρανούς του, την εκκλησιά της κυρά Ξένης που μας ανέχτηκε και μας καλοδέχτηκε και όλους τους ‘’γλεντζέδες’’ που αδιάκοπα διονυσιάστηκαν, με τις χαρές μας...Ωραία ήταν, ωραία είναι!!!Καλό καλοκαίρι παλιόπαιδα και καλές φιέστες?#δενπαιζειχασταγκ», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που μπορείς να δεις παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: 3 από τα πιο hot ονόματα του Hollywood βρίσκονται στη Μύκονο