Hot mama! Η Irina Shayk ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και το Instagram παραληρεί

Hot mama! Η Irina Shayk ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και το Instagram παραληρεί

Πάρε βαθιά ανάσα και δες τη

Η Irina Shayk εκτός από σύντροφος του Cristiano Ronaldo, κάποτε υπήρξε και μοντέλο του Sports Illustrated. Αυτό βέβαια ήταν πριν γίνει αγγελάκι της Victoria’s Secret και απογειωθεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Η 32χρονη καλλονή τώρα ακολουθεί ακόμη το επάγγελμα για το οποίο πιστεύουμε πως γεννήθηκε να κάνει και πλέον είναι και μαμά σε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που απέκτησε πέρυσι τον Μάρτιο, παρέα με τον Bradley Cooper.

Και θα μας πεις εντάξει, όλα αυτά τα ήξερες. Και δεν θα σε κατηγορήσουμε, απλά ψάχναμε να βρούμε τον ιδανικό τρόπο να ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο για να δεις τη νέα φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram account της.

Δες και αυτό: Η Irina Shayk άλλαξε τα μαλλιά της και το νέο της hair look ούτε που το φαντάζεσαι

Η Irina Shayk αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές κάπου εξωτικά –αν κρίνουμε από το τοπίο) και έχει καταφέρει για μία ακόμη φορά να μας κάνει να τη κοιτάζουμε με ανοιχτό το στόμα. Η 32χρονη Ρωσίδα καλλονή φόρεσε ένα ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό από τη νέα σειρά της Candice Swanepoel και απόλαυσε το νερό, αφήνοντας μας για μία ακόμη φορά άφωνες με το υπέροχο και καλλίγραμμο κορμί της.

Επειδή όμως η εικόνα είναι πολύ καλύτερη και πιο «δυνατή» από τα λόγια, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω.

Διάβασε και αυτό: Wow! Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με το μπικίνι της & πρέπει να δεις την επίπεδη κοιλιά της