Η Ροδάνθη μιλάει επιτέλους για τον έρωτα με τον Τούρκο παίκτη του Survivor: Τι ισχύει τελικά;

Η Ροδάνθη μιλάει επιτέλους για τον έρωτα με τον Τούρκο παίκτη του Survivor: Τι ισχύει τελικά;

Η κίνηση του Χιλμί και η απάντηση της Ροδάνθης

H Ροδάνθη Καπαρού, η 19χρονη παίκτρια που ξεχώρισε μέσα από το Survivor 2018 μίλησε στο περιοδικό "Τηλεθεατής" και αποκάλυψε τα πάντα σε σχέση με την σχέση που είχε ή δεν είχε τελικά με τον παίκτη του τούρκικου Survivor, Χιλμί Τζεμ.

Η νεαρή παίκτρια που βγήκε έξι φορές υποψήφια προς αποχώρηση και κατάφερε να μείνει μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης πολύ περισσότερο από ότι φαντάζονταν οι συμπαίκτες της αποκάλυψε τι ισχύει τελικά με το φλερτ της με τον παίκτη από την ομάδα της Τουρκίας.

Διάβασε ακόμα: Hot mama! Η Irina Shayk ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και το Instagram παραληρεί

«Το θέμα πήρε πολύ μεγάλη διάσταση. Προσωπικά δεν ήθελα να μαθευτεί, αλλά από τη στιγμή που μαθεύτηκε δεν μπορούσα να πω ότι δεν ισχύει. Γράφτηκαν υπερβολές, ότι ας πούμε είμαι ερωτευμένη, κάτι που δεν ισχύει. Πράγματι ο Χιλμί μου κίνησε το ενδιαφέρον. Μερικές φορές εμείς είχαμε πριν ή μετά αγώνισμα και έτσι τύχαινε να συναντηθούμε με την τουρκική ομάδα. Υπήρχαν λοιπόν κάποια νοήματα», τόνισε η Ροδάνθη για να συμπληρώσει:


https://www.instagram.com/p/Bbw9n8ADhec

«Πήρε μεγάλη διάσταση αυτό. Εγώ είμαι πολύ ντροπαλή και δεν πρόκειται να εκφραζόμουν. Το είχε πει όμως ο Ατζούν στο Συμβούλιο, οπότε έγινε ντόρος και έρχονταν όλοι μετά να με ρωτήσουν γι’ αυτό και δεν ήθελα να πω ψέματα. Δεν είμαι ερωτευμένη με τον Τούρκο. Απλά, ήταν γλυκό και χαμογελαστό άτομο και συναντιόμασταν καμιά φορά πριν ή μετά τους αγώνες ως ομάδες, υπήρξαν και κάποια νοήματα μεταξύ μας. Ετσι ξεκίνησε όλο αυτό. Στον αγώνα εγώ δεν είχα δει κάτι. Ηταν ένα άτομο που μου κίνησε το ενδιαφέρον να τον γνωρίσω, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ερωτευμένη».

Όσο για το αν προσπάθησε ο Χιλμί να την προσεγγίσει η 19χρονη παραδέχτηκε πως αυτό έγινε αλλά εξηγεί:

«Ναι. Δεν υπήρχε περίπτωση να πω κάτι χωρίς να ξέρω τι συμβαίνει… Δεν έχουμε μιλήσει βέβαια και έτσι δεν ξέρω κάτι άλλο…Δεν ξέρω αν θα κρατήσουμε επικοινωνία εκτός παιχνιδιού. Πάντως, εκδηλώσαμε και οι δύο κάποιο ενδιαφέρον».