Έξω φρενών! Η star ξεσπά και διαψεύδει κάθε φήμη περί σχέσης με τον Drake

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έξω φρενών! Η star ξεσπά και διαψεύδει κάθε φήμη περί σχέσης με τον Drake

Την λες και έξαλλη

Μπορεί εδώ και καιρό να γνωρίζουμε πως η νεαρή καλλονή έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύντροφο της (τα τρυφερά τετ-α-τετ και τα παθιασμένα φιλιά ήταν η τρανή απόδειξη), όμως οι φήμες εξακολουθούν να τη θέλουν ζευγάρι ή καλύτερα να φλερτάρει, με τον Drake. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν πρόσφατα να περπατούν αγκαζέ σε μία έξοδο τους και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει τις φήμες να οργιάσουν.

Η 21χρονη όμως ξέσπασε με ένα σχόλιο-απάντηση σε έναν χρήστη του Twitter που αναρωτήθηκε αν αυτοί οι δύο είναι σε σχέση μετά τις συνεχείς εξόδους. Ποιος είδε τη Bella Hadid και δεν τη φοβήθηκε. Το νεαρό μοντέλο έγινε έξω φρενών με όλη αυτήν την αδιακρισία του κόσμου και τα σχόλια και διέψευσε οριστικά κάθε φήμη.

«Αυτό είναι μεγάλη αγένεια και ασέβεια. Γιατί δύο άνθρωποι δεν μπορούν να είναι φίλοι; Γιατί όλοι αυτοί οι υπαινιγμοί και τα υπονοούμενα;», έγραψε στο σχόλιο της η Bella και θα την χειροκροτήσουμε γι’ αυτό της το θάρρος να εκφραστεί έτσι στα social media.

Όπως λοιπόν κατάλαβες, η Bella και ο Drake δεν είναι τίποτα παραπάνω από δύο καλοί φίλοι και το supermodel δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Διάβασε ακόμη: Είναι επίσημο! Η κόρη του Schwarzenegger έχει τον πιο κούκλο αγαπημένο & της τον γνώρισε η μαμά της