Έπειτα από 25 χρόνια το διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έπειτα από 25 χρόνια το διάσημο ζευγάρι έδωσε τέλος στον γάμο του

Άλλος ένας απρόσμενος χωρισμός για το Hollywood

Ένας χωρισμός είναι πάντα δυσάρεστος όταν συμβαίνει, πόσο μάλλον όταν είσαι πολλά χρόνια με τον/την σύντροφο σου. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν θα μπορούσε να μην είναι άσχημος και στενάχωρος και ο χωρισμός για τον οποίο γράφονται αυτές οι γραμμές. Έπειτα από 25 ολόκληρα χρόνια γάμου τα διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με επίσημη κοινή ανακοίνωση.

Ο λόγος για τη Nia Vardalos και τον Ian Gomez, οι οποίοι αποφάσισαν έπειτα από 25χρόνια να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο στη ζωή τους. Αιτία του χωρισμού τους ήταν οι αγεφύρωτες διαφορές μεταξύ τους, που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και τους είχαν αποξενώσει.

Διάβασε ακόμη: Αυτό το ήξερες; Υπάρχει ένα φαγητό που η βασιλική οικογένεια απαγορεύεται ρητά να καταναλώσει

Οι δύο stars παντρεύτηκαν το 1993 και έχουν υιοθετήσει μαζί και μία κόρη. Και μπορεί η ανακοίνωση-δημοσίευση να έγινε στις 3 Ιουλίου, σύμφωνα με το The Blast όμως ως επίσημη ημερομηνία έχει οριστεί η 29η Ιουνίου. Μάλιστα η ταινία My Big Fat Greek Wedding (aka Γάμος αλα Ελληνικά) ήταν εμπνευσμένος από την σχέση της Nia Vardalos με τον Ian, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αυτήν ως ο κουμπάρος του John Corbett.

Δες και αυτό: Μην φταίει ο έρωτας; Η Jennifer Aniston στη νέα της εμφάνιση είναι sexy και πανέμορφη