Δεν είναι αστείο! Η Kate έχει κρυφό προφίλ σε ιστοσελίδα και δεν φαντάζεσαι για τι μιλάει!

Πατούλια Κατερίνα
Δεν είναι αστείο! Η Kate έχει κρυφό προφίλ σε ιστοσελίδα και δεν φαντάζεσαι για τι μιλάει!

Μπορεί να μην έχει Instagram η Kate αλλά...

Μπορεί η Kate Middleton να έχει απαγορευτικό όσον αφορά την επίσημη ύπαρξή της στα social media και το διαδίκτυο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει κανένα κρυφό προφίλ.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό OK της Βρετανίας, η 36χρονη Δούκισσα του Cambridge διαθέτει το δικό της προφίλ σε γκρουπ μαμάδων, το διάσημο Mumsnet όπου δίνει και δέχεται συμβουλές κι από άλλες μαμάδες.

Η σύζυγος του πρίγκιπα William Που είναι μητέρα τριών παιδιών, είναι μια κανονική μαμά με τις ανησυχίες της όσον αφορά το μεγάλωμα του Γεώργιου, της Charlotte και του Louis και μυστική πηγή του περιοδικού αποκάλυψε πως η 36χρονη έχει κρυφά προφίλ στο Mumsnet και το Babycentre όπου και δεν μιλάει ως Middleton αλλά ως μια απλή μαμά:

«Έχει ανώνυμο προφίλ και κάνει απλά ερωτήσεις για ζητήματα που αφορούν τα παιδιά. Αυτά τα γκρουπ μαμάδων έχουν βοηθήσει την Kate, παρόλο που δνε θα παραδεχτεί ποτέ δημόσια πως έχει στραφεί για βοήθεια σε αυτά. Ένα από τα θέματα που έχει ποστάρει είναι το αν πρέπει τα παιδιά να βλέπουν κινούμενα σχέδια πριν πάνε για ύπνο και είχε αναφέρει πως διαφωνεί σε αυτό με το σύζυγό της», ανέφερε η πηγή.

Διάβασε ακόμα: To σοβαρό πρόβλημα υγείας που αποκάλυψε αγαπημένο μας μέλος από τη βρετανική βασιλική οικογένεια

Εν το μεταξύ και ο William είχε προδώσει στην δημιουργό του Mumsnet, Justine Roberts πως η σύζυγός του έχει το δικό της προφίλ στο εν λόγω γκρουπ.

Πάντως, δεν είναι περίεργο να υπάρχει πραγματικά τέτοιο προφίλ της Kate, μιας και φημολογείται πως η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ έχει το δικό της κρυφό προφίλ στο Facebook!