Συγκινεί ο Πάνος Βλάχος στις δηλώσεις του για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Συγκινεί ο Πάνος Βλάχος στις δηλώσεις του για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Είναι σαφές για εμάς! Ο Πάνος είναι γραφτό να είναι μαζί με την Ιωάννα

Aν νομίζεις πως ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, το αγαπημένο μας ζευγάρι από την τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» είναι χωρισμένοι οριστικά, η πρόσφατη συνέντευξη του ηθοποιού, θα σου αλλάξει γνώμη. Ο Πάνος μίλησε στο περιοδικό People και οι ατάκες του για την Ιωάννα και το δεσμό μαζί της πραγματικά θα σε συγκινήσουν.

Ο Πάνος απέφυγε να σχολιάσει την ατάκα της Μαρίας Σολωμού που πρόδωσε πως οι δύο ηθοποιοί έχουν χωρίσει και μίλησε για τη σχέση με την Τριανταφυλλίδου αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Επειδή για εμένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή και επειδή έχω την τύχη να έχω σπουδαίους ανθρώπους στη ζωή μου, αισθάνομαι ότι έτσι το προστατεύω. Δεν είναι «μία σχέση», για εμένα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Τώρα κάποιος μπορεί να πει «δηλαδή είναι ντροπή που εγώ βγάζω φωτογραφίες με τον άνθρωπό μου στο κρεβάτι;».

Φυσικά και όχι. Ο καθένας έχει την αισθητική του, το δικό του κριτήριο και το δικό του τρόπο να βλέπει τα πράγματα. Δεν κατακρίνω κανέναν. Καταθέτω απλά και τη δική μου αισθητική σε αυτό το παζλ του κόσμου και της εικόνας. Σκέφτομαι ότι μπορείς να είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα χωρίς να προβάλλεις τη ζωή σου».

Διάβασε ακόμα: Η Αθηνά Οικονομάκου το τερμάτισε! Δες τους γραμμωμένους κοιλιακούς της 3,5 μήνες μετά τη γέννα

Όσο για το αν η σχέση ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς υπήρξε ανταγωνιστική, ο Βλάχος έχει ατάκες που μόνο για πρώην του δεν θα της έλεγε:

«Με την Ιωάννα είχατε ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά; Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βατράχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά. Σε έχει βοηθήσει και σε επίπεδο προετοιμασίας; Ναι, είναι ο άνθρωπός μου γενικά. Σε όλα».

ΕΔΩ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!