Η Hailey Baldwin μας δείχνει το μονόπετρό της στην πρώτη της έξοδο με τον Justin

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Hailey Baldwin μας δείχνει το μονόπετρό της στην πρώτη της έξοδο με τον Justin

Η πιο σημαντική απόδειξη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε εχθές το βράδυ, η είδηση πως ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν. Και ω του θαύματος, αυτήν τη φορά, δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης. Μπορεί να έχουν ακουστεί και στο παρελθόν τέτοιες φήμες για τον τραγουδιστή και τη Selena, όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από φήμες.

Στην προκειμένη περίπτωση την είδηση φάνηκε να επιβεβαιώνει, τόσο ο μπαμπάς του Justin, Jeremy, όσο και ο μπαμπάς της Hailey, σε ένα post που πλέον έχει διαγραφεί. Αν είσαι ακόμη άπιστος Θωμάς ,όμως, και δεν σου φτάνει αυτό, τι θα έλεγες για μια φωτογραφία με το μονόπετρο της star; Έτσι σίγουρα θα πειστείς και θα σου φύγει οποιαδήποτε αμφιβολία και αν έχεις.

Δες και αυτό: Οι ευχαριστήριες κάρτες που στέλνει ο Harry και η Meghan είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχεις δει

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, φωτογραφίες που δείχνουν το διάσημο ζευγάρι στις Μπαχάμες με τα μαγιό τους και τη νεαρή σταρ να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της.

Την ανάρτηση με την φωτογραφία έκανε στο Twitter ένας χρήστης με το όνομα @azymanzur, ο οποίος έγραψε μάλιστα στη λεζάντα, πως ένας/μια φίλος/η πέτυχε το ζευγάρι στις Μπαχάμες, με το μονόπετρο της star να κάνει «μπαμ». Ακόμη έχεις αμφιβολίες για τον αρραβώνα τους;

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω στην gallery.

Διάβασε ακόμη: Αυτό πόνεσε! Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin αρραβωνιάστηκαν και δεν φαντάζεσαι πού!