Eκθαμβωτική! Η Eva Longoria στην πρώτη της φωτογράφιση 3 εβδομάδες μετά την γέννα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Eκθαμβωτική! Η Eva Longoria στην πρώτη της φωτογράφιση 3 εβδομάδες μετά την γέννα

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε

Στις 20 Ιουνίου η Eva Longoria έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύζυγό της Jose Baston κι έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε, όταν σε αρκετά προχωρημένη ηλικία κατάφερε να ζήσει ένα μικρό θαύμα, αυτό της μητρότητας. Η όμορφη ηθοποιός είναι αφοσιωμένη στον γιο της Santiago και ο μικρούλης είναι πραγματικά γλυκύτατος.

Και μπορεί να έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις στο Instagram account της από τότε που έφερε στον κόσμο τον γιο της –το έχουμε δει περίπου τρεις φορές- δεν είχαμε όμως δει καθόλου την ίδια. Στην τελευταία της selfie έδειχνε πανέμορφη, αν και ταλαιπωρημένη, η καλύτερη στιγμή της όμως, ήταν αυτή που κοινοποίησε χθες το απόγευμα.

Η ηθοποιός έκανε την πρώτη της φωτογράφιση τρεις εβδομάδες, μετά την γέννηση του γιου της και μας έδωσε μία ιδέα γι’ αυτό που θα δούμε σε λίγο καιρό. Φορώντας ένα μαύρο ημιδιάφανο μακρύ κιμονό, πόζαρε μαζί με τον φωτογράφο και φίλο της Bernardo Doral και ήταν εκθαμβωτική. Το πρόσωπο της έλαμπε, ενώ αν διακρίναμε σωστά μέσα από το κιμονό της, πρέπει να έχει χάσει ήδη κάποια από τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δες και αυτό: Η πιο όμορφη selfie: Η Eva Longoria ποζάρει με τον νεογέννητο γιο της και το Instagram «λιώνει»

«Πρώτη φωτογράφηση μετά την εγκυμοσύνη! ? Δεν θα πω ψέματα, αυτό ήταν δύσκολο. Προσπαθώντας να θηλάσω και να συμβιβαστώ να δουλέψω με το πρόγραμμα του Santiago, δυσκολεύτηκα αρκετά. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερα χέρια από τον αγαπητό φίλο μου @bernardodoral! Σε ευχαριστώ που το έκανες να μοιάσει τόσο διασκεδαστικό όπως πάντα. Ανυπομονώ να δείτε όλες τις φωτογραφίες», έγραψε στη λεζάντα της.


https://www.instagram.com/p/BlBABg1gEIJ

Και είναι αλήθεια πως ανυπομονούμε!

Διάβασε ακόμη: Johnny Depp: To μεγάλο ψέμα για την υγεία του γιου του και οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν