Η απίστευτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber: Δες πώς ακυρώνει τη Selena Gomez

Πατούλια Κατερίνα
Η απίστευτη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Justin Bieber: Δες πώς ακυρώνει τη Selena Gomez

Απίστευτα λόγια για την Hailey Baldwin

Λίγο μετά τα νέα για τον αρραβώνα του με τη Hailey Baldwin, ο Justin Bieber αποφάσισε να κάνει στο λογαριασμό του στο Instagram μια τρυφερή και δημόσια εξομολόγηση στη γυναίκα της ζωής του.

Tα λόγια του Bieber σχεδόν μας έκαναν να δακρύσουμε και μάλλον και την Selena Gomez, την οποία ο Bieber ακυρώνει ως προηγούμενη σχέση του διαρκώς μέσα στο κείμενό του, χωρίς φυσικά να την κατονομάζει.

Διάβασε ακόμα: Ας μιλήσουμε λίγο για τον James Middleton: Είναι ιδέα μας ή ομόρφυνε ο αδερφός της Kate;

Ο Justin που είναι μόλις 24 συνόδευσε το κείμενο του, άκα γράμμα ερωτικής εξομολόγησης με δύο φωτογραφίες αγκαλιά. Δες τες παρακάτω!

«Θα περίμενα λίγο πριν πω τίποτα, αλλά τα νέα ταξιδεύουν. Άκουσε Hailey απλά και κατανοητά. Αγαπώ τα πάντα επάνω σου. Θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου και να μάθω κάθε κομμάτι σου και να σε αγαπώ με υπομονή και τρυφερότητα. Σου υπόσχομαι να οδηγήσω την οικογένειά μας με τιμή και ακεραιότητα αφήνοντας τον Ιησού μέσα από το Άγιο Πνεύμα να μας οδηγήσει σε ό,τι κι αν κάνουμε και σε όποια απόφαση κι αν πάρουμε.

Η καρδιά μου είναι πλήρης και γεμάτη μαζί σου και πάντα θα βάζω εσένα πρώτη. Είσαι η αγάπη της ζωής μου Hailey και δεν θα ήθελα να την ξοδέψω με καμία άλλη. Με κάνεις καλύτερο άνθρωπο και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο τόσο καλά. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η καλύτερη φάση της ζωής μας. Είναι αστείο γιατί τώρα που είμαι μαζί σου, όλα έχουν νόημα. Είμαι ενθουσιασμένη που ο μικρός μου αδερφός και αδερφή θα δουν έναν ακόμα υγιή και σταθερό γάμο.

Η στιγμή είναι τέλεια και αρραβωνιαστήκαμε την έβδομη μέρα του έβδομου μήνα, και το νούμερο επτά είναι ο αριθμός της πνευματικής τελειότητας. Δεν είναι τρελό; Και δεν το είχαμε σχεδιάσει, ω θεέ μου, είναι τόσο καλό να έχουμε διασφαλίσει το μέλλον μας.
Θα είμαστε καλύτεροι στα 70 μωρό μου. Αυτός που βρίσκει την γυναίκα του, πρέπει να ζητάει χάρη από το θεό».


https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp