Δες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο μαυρισμένη και πιο αδυνατισμένη από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πιο μαυρισμένη και πιο αδυνατισμένη από ποτέ

Πόσο sexy αυτό το κορίτσι πια;

Από τότε που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor 2 όλα άλλαξαν και ενώ ομολογουμένως είχε αρκετούς haters, κατάφερε να γίνει σε λίγους μόνο μήνες το πιο αγαπητό κορίτσι της τηλεόρασης. Η Queen Ντίνα της καρδιάς μας, είναι ένα κορίτσι όπως όλα και μέσα στο reality επιβίωσης μας έδειξε πραγματικά τι αξίζει.

Τους μήνες που έμεινε βέβαια εκεί, έχασε και αρκετά κιλά, ενώ απέκτησε κι αυτό το σοκολατένιο χρώμα που όλες θέλουμε το καλοκαίρι. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να την έχουμε χάσει λίγο, στο Instagram account της, μπορείς να τη βλέπεις όσο συχνά θέλεις. Και αν δεις και την φωτογραφία που ανέβασε πριν από μερικές ώρες σίγουρα θα «μείνεις». Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να έφυγε νωρίς από το Survivor, βγαίνοντας όμως συνέχισε να γυμνάζεται και το σώμα της είναι πραγματικά εκπληκτικό.

Δες και αυτό: Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο «τσαλακωμένη» της εμφάνιση στα social media

Μάλιστα έχουμε την εντύπωση πως έχει χάσει κι’ άλλα κιλά και αν δεις την φωτογραφία της θα το καταλάβεις κι εσύ. Πριν από κάποια ώρα ανέβασε στο account της μία φωτογραφία στην οποία φοράει ένα γαλάζιο ριγέ φόρεμα και δείχνει (είναι μάλλον) πιο αδυνατισμένη και μαυρισμένη από κάθε άλλη φορά.

Είναι φουλ καλοκαιρινή και πολύ τη ζηλεύουμε που έχει πάρει αυτό το υπέροχο χρώμα.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Η Βίκυ Καγιά μπήκε σε summer mood και ποζάρει με καυτό σορτς