Royal alert: Η Meghan Markle έκανε ξανά το ίδιο λάθος σε δημόσια εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Royal alert: Η Meghan Markle έκανε ξανά το ίδιο λάθος σε δημόσια εμφάνιση

Θα της στοιχίσει άραγε;

Μόνο αφηρημάδα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό που επικρατεί στο μυαλό της Meghan Markle, κάθε φορά που κάνουν οικογενειακώς εμφανίσεις. Αλλιώς δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το λάθος που έκανε ξανά μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα.

Γνωρίζεις πως το βασιλικό πρωτόκολλο ορίζει πως οι σύζυγοι των πριγκίπων απαγορεύεται να κάθονται σταυροπόδι, ωστόσο η Meghan έχει υποπέσει σε αυτό το λάθος όχι μία, αλλά δύο φορές. Τώρα αν γίνεται άθελα της και από απροσεξία, αυτό δεν το γνωρίζουμε, ίσως όμως να της δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον –αν είναι κάτι τόσο σημαντικό δηλαδή-.

Δες ακόμη: Οι καλύτερες στιγμές από τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis! Η Kate, η Meghan, η Pippa και η Charlotte

Ο τρόπος που συνηθίζει να κάθεται μάλιστα έχει αποκτήσει και την δική του ονομασία, όπως ακριβώς και αυτός της Kate Middleton. Το "Duchess slant" έχει γίνει συνώνυμο με την Δούκισσα του Cambridge. Είναι αυτό που η Kate βάζει κάπως πλάγια τα πόδια της κάθε φορά που κάθεται, έτσι λοιπόν και της Meghan Markle, αυτό το ημισταύρωμα ποδιών έχει ονομαστεί ή προβλέπεται πως θα ονομαστεί «the Sussex sit» (aka το κάθισμα του Sussex).



Το «λάθος» αυτό της Meghan έγινε ξανά εχθές στο Westminster Abbey, στην εκδήλωση για την RAF όταν και καθόταν δίπλα στον σύζυγό της Harry. Ωστόσο οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε, πως αυτήν τη φορά κατάλαβε το λάθος της και διόρθωσε μόνη της και άμεσα τον εαυτό της.

Διάβασε κι αυτό: Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα ξόδεψε ο πρίγκιπας Harry για το δώρο βάφτισης του Louis