Ο χωρισμός είναι κοντά: Η star και ο έντονος καυγάς με τον σύντροφό της που συζητήθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο χωρισμός είναι κοντά: Η star και ο έντονος καυγάς με τον σύντροφό της που συζητήθηκε

Αν δεν είχαν χωρίσει πριν, μετά από αυτό σίγουρα χώρισαν

Πριν από έναν μήνα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τη διάσημη τραγουδίστρια να είναι και πάλι ελεύθερη, έχοντας συμπληρώσει σχεδόν έναν χρόνο σε σχέση. Φυσικά δεν υπήρξε ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση για την φήμη αυτή, ενώ μέσα στο χρονικό διάστημα που πέρασε δεν υπήρξε ούτε και κάποια καινούργια εξέλιξη.

Όλα αυτά όμως μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή, που ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Rihanna, παρέα με τον «σύντροφό» της Hassan Jameel στο Puerto Vallarta στο Μεξικό και όχι σε πολύ καλή κατάσταση. Οι δύο stars απαθανατίστηκαν σε μία πολύ περίεργη κι έντονη φάση, σε σημείο τσακωμού θα λέγαμε.

Δες και αυτό: Η Rihanna είναι και πάλι ελεύθερη; Οι φήμες χωρισμού είναι πιο έντονες από ποτέ


https://www.instagram.com/p/BlD4SUXHfwJ

Η 30χρονη τραγουδίστρια καθόταν σε μία ξαπλώστρα, ο Hassan ακριβώς απέναντι της και η Rihanna σε μία πολύ έξαλλη κατάσταση. Αν καταλάβαμε καλά από τις κινήσεις τους, είχαν κάποια πολύ έντονη διαμάχη –αγνοούμε την αιτία ωστόσο- με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως το ζευγάρι βρίσκεται πολύ κοντά στον χωρισμό. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες καθόλου δεν θα διαφωνήσουμε.


https://www.instagram.com/p/BlD4v8rAATr


https://www.instagram.com/p/BlD6QChHrWT

Η Rihanna έδειχνε τόσο θυμωμένη, που σχεδόν λυπηθήκαμε τον Hassan που στεκόταν απέναντι της και δεχόταν τα –όποια- πυρά της. Πιστεύεις κι εσύ πως οι δύο τους είναι κοντά στον χωρισμό;

Διάβασε ακόμη: Αυτό που έκανε ο Harry με τη Meghan στη βάφτιση αλλά και στην εκδήλωση της RAF, πολύ το χαρήκαμε