Η Rihanna είναι και πάλι ελεύθερη; Οι φήμες χωρισμού είναι πιο έντονες από ποτέ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Rihanna είναι και πάλι ελεύθερη; Οι φήμες χωρισμού είναι πιο έντονες από ποτέ

Τι συμβαίνει με το διάσημο ζευγάρι;

Και πάνω που πιστεύαμε πως το κορίτσι αυτό είναι πια έτοιμο να νοικοκυρευτεί, και γιατί όχι και να παντρευτεί, έρχονται νέες πληροφορίες στο προσκήνιο, που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον δισεκατομμυριούχο φίλο της και αρνούμαστε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Πιο συγκεκριμένα βέβαια οι κακές γλώσσες την θέλουν να έχει παρατήσει τον σύντροφο της και να είναι πια ελεύθερη και ωραία.

Τώρα το κατά πόσο αυτό είναι αλήθεια θα το μάθουμε στην πορεία. Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που είδαμε για πρώτη φορά την Rihanna να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον Hassan Jameel μέσα σε μία πισίνα, και τώρα φήμες τους θέλουν να μην είναι πια μαζί και αυτό μετά από επιλογή της τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MediaTakeOut, η Rihanna ήταν αυτή που έδωσε το τέλος στη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία και η απάντηση στο γιατί που σε «βασανίζει», είναι γιατί τον βαρέθηκε. Μάλιστα φίλη μου, πηγή από το κοντινό περιβάλλον της Rihanna δηλώνει πως η 30χρονη τραγουδίστρια από τα Barbados χώρισε από το Hassan γιατί κουράστηκε να είναι μαζί του. Αρκετά κουφό δεν συμφωνείς;



«Η Rihanna τον βαρέθηκε. Το παθαίνει αυτό με τους άντρες, κουράζεται συχνά. Και φυσικά του πλήγωσε την καρδιά, αυτό κάνει άλλωστε η RiRi, πληγώνει τις καρδιές των αντρών», είπε χαρακτηριστικά η πηγή, αφήνοντας μας με το στόμα ανοιχτό. Για τίποτα ωστόσο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες σε αυτήν τη ζωή, μέχρι να δούμε επίσημη επιβεβαίωση και αυτή σίγουρα δεν θα αργήσει.

Δες και αυτό:

Μόλις μάθαμε γιατί η Meghan Markle είναι πιο διαχυτική σε σχέση με την Kate Middleton