Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η star έχει αυτό το κορμί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η star έχει αυτό το κορμί

Τρομερό έτσι;

Έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από την ημέρα που το supermodel έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να κυκλοφορεί έξω και μάλιστα με μαγιό. Και το σώμα της είναι μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα απλά υπέροχο. Εντάξει, είναι αλήθεια πως δεν είχε πάρει και πολλά κιλά γενικά, είναι όμως απίστευτο το πόσο καλλίγραμμη παραμένει έπειτα από δύο εγκυμοσύνες.

Η Candice Swanepoel απαθανατίστηκε σε παραλία της Βραζιλίας παρέα με τον μεγάλο της γιο, Anaca και το σώμα της μέσα σε αυτό το μαγιό ήταν απλά θεϊκό. Βέβαια της έχει μείνει κάποια κοιλίτσα ακόμη από την εγκυμοσύνη, ωστόσο δεν παύει να είναι κορμάρα. Στις 19 Ιουνίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, σχεδόν δύο χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου της γιου.


https://www.instagram.com/p/BlETCBPFMIA


https://www.instagram.com/p/BlESpjUF9yK

Το μοντέλο της Victoria’s Secret στην ηλικία των 29 έχει ήδη δύο παιδιά, μία επιτυχημένη καριέρα κι ένα κορμί που δεν σου κρύβουμε πως ζηλέψαμε αρκετά όταν το είδαμε. Ο Ariel ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία και η Candice με τον σύντροφό της Hermann Nicoli, διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.


https://www.instagram.com/p/BlESkaBlHqR

Διάβασε ακόμη: Royal alert: Η Meghan Markle έκανε ξανά το ίδιο λάθος σε δημόσια εμφάνιση