Έχει ξεφύγει! Ο Justin Theroux απαθανατίζεται ξανά με διαφορετική σύντροφο και προκαλεί αντιδράσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έχει ξεφύγει! Ο Justin Theroux απαθανατίζεται ξανά με διαφορετική σύντροφο και προκαλεί αντιδράσεις

Μα τι του συμβαίνει;

Σχεδόν πέντε μήνες έχουν περάσει, από τότε που ο Justin Theroux και η Jennifer Aniston αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή. Κι ενώ από την πλευρά της Jen όλα είναι απλά και φυσιολογικά, ο 46χρονος ηθοποιός έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στις νέες συντρόφους.

Είναι αλήθεια πως έχουμε χάσει το μέτρημα πια, ωστόσο ο Justin απαθανατίστηκε εκ νέου με καινούργια σύντροφο να περπατά στη Νέα Υόρκη, έχοντας μάλιστα και στην συντροφιά τους το νέο του σκύλο, τον οποίο και βάφτισε Kuma.

Δες και αυτό: Κορίτσι μου κουράγιο: Αυτό που συνέβη στην Jennifer Aniston θα σε σοκάρει

Η αγνώστων στοιχείων μελαχρινή νεαρή περπατούσε δίπλα του και ήταν υπέρ του δέοντος χαμογελαστή. Ο ηθοποιός, κρατούσε τον (ή την δεν ξέρουμε) Kuma με το λουράκι του και η νέα του φίλη ακολουθούσε δίπλα όμορφη και χαμογελαστή. Όπως έχεις καταλάβει δεν γνωρίζουμε το όνομα της ή κάποιο άλλο στοιχείο της, είμαστε όμως σίγουρες, πως ο Justin δεν είναι και πολύ στα καλά του.

Πριν από έναν μήνα πάλι οι φήμες για την σχέση του με την Emma Stone οργίαζαν και τώρα απαθανατίζεται με καινούργια συντροφιά. Ε δεν το λες και πολύ φυσιολογικό αυτό, έτσι δεν είναι;



Πρέπει επιτέλους να βγει κάποιος υπεύθυνα και να μας πει είναι σε σχέση ή όχι; Να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Διάβασε ακόμη: Ο χωρισμός είναι κοντά: Η star και ο έντονος καυγάς με τον σύντροφό της που συζητήθηκε