Τι να πει κανείς γι’ αυτό το σώμα; Δες την 33χρονη με ολόσωμο μαγιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι να πει κανείς γι’ αυτό το σώμα; Δες την 33χρονη με ολόσωμο μαγιό

Και είναι και μαμά

Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα στον κόσμο και αν μας ρωτάς, ένα από τα πιο όμορφα. Λογικό βέβαια θα μας πεις, μοντέλο είναι. Και δεν θα διαφωνήσουμε, όμως αυτή η γυναίκα έχει κάτι τόσο ελκυστικό επάνω της, που ακόμη και με ράσο να τη δεις, δεν θα μπορέσεις να της αντισταθείς.

Έλα όμως, που τώρα δεν εμφανίστηκε με ράσο, αλλά με ολόσωμο μαγιό, αφήνοντας μας, για μία ακόμη φορά με το στόμα ανοιχτό. Η Doutzen Kroes στα 33 της χρόνια, έχει δύο παιδιά, μία επιτυχημένη καριέρα και ένα σώμα που θα ζήλευε κάθε 20χρονο μοντέλο. Το supermodel της Victoria’s Secret απαθανατίστηκε στην Ibiza, παρέα με τον σύζυγό της Sunnery James και τα φλας πήραν φωτιά.

Δες και αυτό: Που έχει εξαφανιστεί τόσο καιρό; Η τραγουδίστρια σε σπάνια έξοδο με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της

Η 33χρονη απολαμβάνει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τον σύζυγό της –άνευ παιδιών- στο ξενοδοχείο Nobu και ο φακός φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην εστιάσει στο καλλίγραμμο σώμα της. Φορώντας ένα πράσινο σκούρο (aka κυπαρισσί) ολόσωμο μαγιό κι ένα μακρύ ριγέ πουκάμισο –πιθανότατα του συζύγου της- έκανε τα φλας να αστράψουν.


https://www.instagram.com/p/BlG2GzBATYg


https://www.instagram.com/p/BlG2QxbA_hD

Η Doutzen είχε αφήσει τα μαλλιά της ανέμελα να πέφτουν ανέμελα στους ώμους της και παρέα με τον Sunnery απόλαυσαν τον ήλιο. Θυμάσαι επίσης πως το κορμί αυτό έχει κάνει δύο παιδιά ε; Απλά σου το υπενθυμίζουμε, όχι πως θέλουμε κάτι.


https://www.instagram.com/p/BlG9SYsArOQ

Διάβασε ακόμη: Έγκυος η Beyoncé για τρίτη φορά!