Survivor 2 τελικός: Η επόμενη μέρα και η αποθέωση του Ηλία στο Twitter

Survivor 2 τελικός: Η επόμενη μέρα και η αποθέωση του Ηλία στο Twitter

Το μήνυμα του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Instagram

Το Survivor 2 αποτελεί πλέον παρελθόν, με όλες τις όμορφες στιγμές τους παίκτες και τα αγωνίσματα να μένουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μας. Ηλίας Γκότσης και Κατερίνα Δαλάκα ήταν οι δύο παίκτες που έφτασαν στον χθεσινό τελικό, με τον Ηλία να κερδίζει το έπαθλο του Survivor 2018 στο τέλος της βραδιάς.

Το Άλσος Βεΐκου άρχισε να μαζεύει κόσμο από πολύ νωρίς το απόγευμα και μέχρι το τέλος της βραδιάς δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα. Το Queen,gr φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και βρέθηκε από νωρίς να σε ενημερώνει για τις αφίξεις παικτών και Ελλήνων celebrities. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών με τους δύο φιναλίστ να αποσπούν το μεγαλύτερο χειροκρότημα του κόσμου.

Δες ακόμη: Survivor 2: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

Μάλιστα το Twitter μετέδωσε έναν δυνατό παλμό, αφού τα σχόλια για την αποθέωση του Ηλία κατέκλυσαν το κοινωνικό δίκτυο. Φυσικά δεν έλειψαν και οι haters που φρόντισαν να πουν τα δικά τους. Το δικό του μήνυμα μέσα από το Instagram account του, έδωσε και ο περσινός νικητής του reality Γιώργος Αγγελόπουλος (aka Ντάνος), ποστάροντας μία φωτογραφία του Ηλία και γράφοντας στη λεζάντα: «Ηλία Γκότση, συγχαρητήρια για τη νίκη σου??? είσαι λεβέντης - κρατά το κύπελλο ψηλά! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν - μας συνδέει η ίδια ανεπανάληπτη και μοναδική εμπειρία ??».


https://www.instagram.com/p/BlNJrTPgBt8

Δες παρακάτω μερικά tweets, αλλά και την gallery φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά.

Διάβασε ακόμη: Survivor 2: Ο μεγάλος τελικός