Η throwback φωτογραφία της Kim Kardashian και το επικό σχόλιο θαυμαστή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η throwback φωτογραφία της Kim Kardashian και το επικό σχόλιο θαυμαστή της

Μεταξύ μας δεν έχει τρομερό άδικο

Μια κάποια νοσταλγία νιώσαμε σήμερα κοιτάζοντας την φωτογραφία που ανέβασε η Kim Kardashian στο Instagram account της. Μία φωτογραφία από το μακρινό πια 2007, που έκανε εμάς και πολλού άλλους να αναρωτηθούν δύο πράγματα: α) το πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια (γραφικό και προφανές) και β) πόσο έχει αλλάξει η reality star μέσα σε αυτά τα έντεκα χρόνια.

Και η απάντηση είναι πολύ. Και γι’ αυτό βρίσκεται εκεί που είναι τώρα άλλωστε, κι εκείνη και οι αδερφές της. Τώρα αν έχει αλλάξει προς το καλό ή προς το κακό, αυτό δεν θα το κρίνουμε εμείς, αλλά οι θαυμαστές, οι ακόλουθοι και οι διαδικτυακοί της φίλοι, που την ακολουθούν πιστά τα τελευταία χρόνια.

Διάβασε ακόμη: Η Kim Kardashian ξανά στην παραλία, μετά το «σκάνδαλο» με την κυτταρίτιδα

Μόνο από αυτούς μπορείς να μάθεις την αλήθεια και αυτό έκανε ένας σχολιάζοντας την φωτογραφία της Kim στο Instagram. Απ’ ό,τι καταλάβαμε δεν φάνηκε να έχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με την τωρινή Kim, όμως ξεκάθαρα στο σχόλιο του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην παλιά Kim, στην Kim του 2009 και τω προηγούμενων χρόνων. Συγκεκριμένα στο σχόλιο του ανέφερε: «Πίσω στο παρελθόν, τότε που ήσουν αληθινή γυναίκα».

Έχει και μία μομφή είναι αλήθεια, αλλά ποιος να τον αδικήσει, όταν κάθε χρόνο που περνάει η reality star είναι όλο και πιο διαφορετική. Μάλιστα και η ίδια η star έγραψε στη λεζάντα της, αποδεχόμενη την τωρινή της εικόνα: «2007, πριν μάθω καν τι ακριβώς είναι τα extensions και οι ψεύτικες βλεφαρίδες». Τουλάχιστον κάνει και την αυτοκριτική της και αυτό την ανεβάζει ακόμη περισσότερα level.

Παρεμπιπτόντως εσύ ποια Kim προτιμάς;

Δες και αυτό: Ημέρα αποκαλύψεων: Η Kris Jenner εξομολογήθηκε κάτι πολύ σημαντικό για την ζωή της