Η Khloe Kardashian ανεβάζει φωτογραφίες της True και το Instagram «λιώνει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian ανεβάζει φωτογραφίες της True και το Instagram «λιώνει»

Ό,τι πιο χαριτωμένο είδαμε σήμερα

Η εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian, ήταν μία από αυτές που έχουν σημαδέψει τη χρονιά που διανύουμε, και αυτό για δύο λόγους κυρίως. Αφενός γιατί ήταν κάτι που ήθελε καιρό κι επιτέλους έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και αφετέρου γιατί το θέμα της με τον Tristan και την απιστία του συζητήθηκε αρκετά.

Η reality star πλέον, φροντίζει και κυρίως προσπαθεί να μη δίνει σημασία στις κακές γλώσσες και στα κουτσομπολιά και να ζει μονάχα για την κόρη της. Η μικρή True της έχει κλέψει καρδιά και μυαλό και καθόλου δεν απορούμε με αυτό. Είναι τόσο γλυκιά, όμορφη και χαριτωμένη που δεν μπορείς να αντισταθείς ακόμη και αν απλά την κοιτάς μέσα από φωτογραφίες.

Δες ακόμη: Δες τη φωτογραφία που διέγραψε η Kylie Jenner! Όλο το παρασκήνιο στην κόντρα με την Khloe

Φωτογραφίες σαν και αυτές που ανέβασε η Khloe Kardashian στο Instagram account της, πριν από μερικές ώρες. Ντυμένη στα λευκά και με ένα καπελάκι στο κεφάλι της η μικρή True έκλεψε την παράσταση στο διαδίκτυο και μας έκανε να λιώσουμε (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Στις δύο φωτογραφίες η True είχε και μία διαφορετική έκφραση, στην οποία ήταν «όλα τα λεφτά». Στην δεύτερη φωτό της μάλιστα μπορούμε να σου πούμε ότι ταυτιστήκαμε αρκετά και κάπως έτσι θα είμαστε από το απόγευμα και μετά, συνειδητοποιώντας πως έρχεται Δευτέρα.

Δες τις φωτογραφίες της παρακάτω και λιώσε μαζί μας.

Διάβασε ακόμη: Για πρώτη φορά: Meghan Markle και Kate Middleton σε κοινή solo εμφάνιση