Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγινε 41 και το γιόρτασε με το πιο επικό throwback ever

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Έγινε 41 και το γιόρτασε με το πιο επικό throwback ever

Μα δεν έχει αλλάξει καθόλου

Τα γενέθλια της έχει σήμερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και αν κρίνουμε από το account της στο Instagram και την φωτογραφία την οποία ανέβασε πρέπει να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος αυτήν τη στιγμή. Η όμορφη και γλυκιά ηθοποιός που διανύει τον πέμπτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, γιορτάζει και «ο γιορτάζει» με την πιο επική throwback φωτογραφία που θα δεις σήμερα.

Απ’ όσο την ξέρουμε μέσα από τις ελληνικές σειρές που έχει παίξει, ξέρουμε πως πρόκειται για ένα κορίτσι ζόρικο και άγριο. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αυτό που βγάζει ως ηθοποιός, δεν το υποδύεται μόνο, απλά παίζει τον εαυτό της. Και αυτό το αντιληφθήκαμε και από την φωτογραφία που ανέβασε για τα γενέθλιά της, στην οποία –φυσικά- είναι ανεβασμένη σε μία μηχανή.

Δες και αυτό: Το απίστευτα ρομαντικό μήνυμα της Βίκυ Καγιά, για την επέτειό της

Στα 14 της εκεί η Πηνελόπη μας δείχνει την μεγάλη της αγάπη και αντιλαμβανόμαστε, πως παρά το γεγονός πως σήμερα έγινε 41 ετών είναι ίδια και απαράλλαχτη. Πανέμορφη και κορμάρα, ακόμη και στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η ηλικία είναι ένας αριθμός που σου θυμίζει ότι ο χρόνος δεν σταματά και γι αυτό οφείλεις να είσαι χαρούμενος. Είμαι 14 σ’ αυτή τη φωτογραφία. Είμαι το τούμπαλιν σήμερα... ?? 41 και πιο χαρούμενη από ποτέ. Το μόνο που μου λείπει είναι χρόνος για άραγμα και ξεγνοιασιά. Όλα τ’ άλλα τα έχω. Αγάπη, έρωτα, τον άντρα που λαχτάρησα, παιδιά, υγεία,
τη δουλειά που αγαπώ, τους γονείς μου, φίλους που γνωρίζω και φίλους που δεν γνωρίζω που μ’ αγαπούν και με στηρίζουν, μουσική...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές και σας εύχομαι να βρίσκετε κάθε μέρα τη δύναμη να διεκδικείτε όσα ονειρεύεστε και να μην το βάζετε ποτέ κάτω... Τα καλύτερα έρχονται!!!!
#birthdaygirl #41andfabulous #happymommy #pregnantsummer #ontour #harleydavidson #the90s #rockon #youngblood #borntobewild», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Χρόνια πολλά Πηνελόπη, you’re awesome!

Δες τη φωτογραφία παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Είναι δυνατόν να μην είναι έγκυος; Η νέα εμφάνιση της Beyoncé δεν αφήνει περιθώρια για αμφισβήτηση