Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε φωτογραφία με τον αδερφό του & δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος

Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε φωτογραφία με τον αδερφό του & δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ποιος

Δες πόσο πολύ μοιάζουν

Ο Ηλίας Γκότσης διασταύρωσε τα ξίφη του με την Κατερίνα Δαλάκα στον τελικό της προηγούμενης Παρασκευής και τελικά ήταν αυτός που αναδείχθηκε ως ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης. Και μπορεί το Survivor να τελείωσε, ο Ηλίας όμως –όπως και τα υπόλοιπα παιδιά- μπήκε για τα καλά στις ζωή μας.

Μετά την πρώτη ανάρτηση του στο Instagram και το ευχαριστώ στον κόσμο που τον στήριξε και τον ψήφισε, άρχισε να ποστάρει όλο και πιο συχνά στο Instagram account του, κι ελπίζουμε να είδες την φωτογραφία που ανέβασε στα stories του πριν από μερικές ώρες. Βασικά δεν είμαστε και πολύ σίγουρες, αλλά νομίζουμε πως τα βλέπουμε διπλά. Ή μήπως όχι;

Δες και αυτό: Survivor 2 τελικός: Η επόμενη μέρα και η αποθέωση του Ηλία στο Twitter

Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε μία φωτογραφία με τον αδερφό του στο Instagram story του και είναι αλήθεια ως κάπως διχαστήκαμε. Για να είμαστε ειλικρινής δεν καταλάβαμε ποιος είναι ποιος. Τα δύο αδέρφια πόζαραν σε ασπρόμαυρο φόντο και καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλο και πραγματικά μοιάζουν απίστευτα. Θεωρούμε πως αν ο Ηλίας δεν είναι κάνει tag τον αδερφό του σε αυτή τη φωτογραφία (aka Θοδωρής Γκότσης και personal trainer) ακόμη θα παιδευόμασταν.

Δες τη φωτογραφία τους παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Το πρώτο post του Ηλία Γκότση στο Instagram και το μήνυμά του